Lista magazina AskMen
4

Jennifer Lawrence je najpoželjnija žena na svijetu

Klix.ba
Jennifer Lawrence (Foto: AFP)
Jennifer Lawrence (Foto: AFP)
Glumica Jennifer Lawrence je proglašena najpoželjnijom ženom na svijetu.
Jennifer Lawrence (Foto: AFP)
Jennifer Lawrence (Foto: AFP)
Dvadesetdvogodišnja glumica je dobila ovu titulu od online magazina za muškarce AskMen, a za nju je glasala većina od 2,4 miliona glasača.

"Kad se sve uzme u obzir, postoji neki osjećaj da je ona mnogo prirodnija od ostalih. O njoj se zna malo jer se njeno ime nije čulo u glasinama posljednje tri ili četiri godine", rekao je James Bassil, glavni urednik magazina.

Na listi su se nakon Lawrence našle Mila Kunis, Kate Upton, Rihanna i Emma Stone. Prošlogodišnja pobjednica Sofia Vergara je pala na 12. mjesto.

Jennifer je u vezi sa britanskim glumcem Nicholasom Houltom, kojeg je upoznala prošle godine tokom snimanja filma "X-Men: First Class". Kako kaže Lawrence, ne žele biti standardni slavni par.

"Ne želimo da se naša veza spominje po medijima. Međutim, što više težite da to odžite u tajnosti, mediji se sve više trude da o tome saznaju što je moguće više", rekla je Lawrence.

Ona trenutno snima "Catching Fire", nastavak filma "The Hunger Games".

Listu od deset najpoželjnijih žena na svijetu upotpunjavaju Miranda Kerr, Kristen Stewart, Jessica Gomes, Jessica Pare i Michelle Jenneke.