Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto nece nositi, nosio bi i ja. Cudno mi je kad vidim nekog ko radi za 7-8 stoja a kupio u BH Telekomu na rate iPhone od 3 i po milje.
kako je ova Jelena bezveze....u svakom kontekstu🙄
da niste to napisali ja ne bih skontao da je ona..toliko mi je važna
moju ne
Krvopija, vidi se.
jel treba mozda na siranu il u izboru da se oblaci a nakit iz bezistsna za 3 marke ili
Jojjj koja vijest.....de ser! Klix
Sta li je Noleta privuklo na ovoj Jeleni,mogao je birat,cini mi se da se zaje.o,al opet neznam mozda je dobre duse,ili nesto trece,sudbina i sl.
U vezi su od srednje skole jos. Bili su zajedno kad nije ni bio popularan i bogat. Cura je sa njim zbog njega a ne zbog para i prosli su zajedno kroz mnoga toga. Osim toga ne fali joj nista. Prirodno lijepa i ok je sasvim. Nije sve u sisama. Promijenis ih par i sta na kraju se sve svodi na isto. Svaka ima ko i ostale. Kod neke ovako kod neke vece kod druge manje ali nista novo.
Covjeka privlaci ona. Ima sa njom porodicu i vole se i zasto bi na kraju i birao koga drugog. Njemu dobra i valja i na kraju sta se mi imamo tu pitati sta je njega privuklo. A ti sto si povrsan pa sve vidis kroz izgled to je druga stvar.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko je to Srbskih dinara?