Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste ni upola ovoliko pisali kad sam se ja zenio.....
Ti si se za***ao, da te ne sramote dodatno, javno 😂
Prodaje priču da je veliki Musliman a ženi se u Hrvatskoj još mu žena nosi Izraelsku odjeću. Nemam ništa protiv. Ali čemu to pretvaranje. Budi iskren.
Cekaj znaci mi trebamo bit uvrijeđeni. Puca mi k za nurkica kamo li za njegovo vjenčanje. Klix komentari su bosanski tviter i mahalanje od kojeg nema nista kao i svaka društvena mreža
Znaci ako si jedne vjere smijes se zeniti samo u drzavama gdje je vecinsko stanovnistvo iste vjere i odjecu napravljenu od ljudi iste te vjere? O bijedo balkanska...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Moj Jusufe, pošto voliš malo da citiras hadise kako je najbolji covjek medju vama onaj koji je najbolji prema zeni, toplo ti preporucujes da malo procitas i Suru En-Nur - Svjetlost - 31. Bit ce i tebi i zeni korisno. Nadam se
Nurkic sponzorira cioniste cifute, ja sam jednom slucajno kupijo dead sea body scrub i kada sam da znao da ti drze cifut i odma isti dan sam to i vratio.
Koje je gacice nosila i koje tampons koristi??? Takodjer koliko cesto mjenja tampone i dali ih reciklira?????
Mogla je izabrati dizajnera oz bilo koje drzave,zasto bas iz apathejda?? Jusufe,ti to je podrzavas.zasto si sutio na taj izbor??!!
sreca Nurkoda imas para. inace je ne bi dobio. jos neobrijan..hehe
Cemu vise potenciranje cinjenice da je nosila vjencanicu izraelske dizajnerice. Gladni ste klikova razjarene rulje klixovci. Tuzno!
Nosi se u pm
Iskreno Nurkicu zena ti nije blizu tebe ,puno si jolji od nje, tako da mislim da si fulio al eto vrijeme ce pokazati
Barem je sa njim iz ljubavi,kad je bio niko i nista. Sretan je kad legne navece i razmislja zna da je sa njim iz ljubavi, a ne ko Amra Dzeko🤣
Ne kontam. Gdje se nalazi haljina i šta pokriva?
dekolte na izvolite
I ovo je vama vijest?
Komentari su najbolji pokazatelj stanja drustva u kvazidrzavi u kojoj zivimo, a u kojoj dominira papanluk i primitivizam...nazalost.
djevojku lično ne znam tako da ne komentarišem nju ali znam "njene" koji su vlasnici jednog šoping centra u Tuzli, kao i apoteke u kojoj dotična radi. Inače, ljudima radnici i sa upalama pluća rade. Lako je takvima organizovati ovakvu svadbu (iako je vjerojatno ovo Nurke platio)
Cirkus zivi od vjencanja.