Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostarila a i antipaticna realno
Bilo je gadno gledat kako je onaj glumac zeli da sto prije smuva u javljanju uzivo, a ona se jos primila na njegovo golo poprsje u sakou....samo pita jel gotov lajv da dogovori daljnju radnju...
Realno? Sta je realno? Realno je postao izraz otupljenih ljudi, iskreno također.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledam je jučer na N1, reportaža o SFF. Dovela neku svoju raju, frizera nekog, jaranica, ko fol casting agentica neka. Anonimusi koji se promoviraju preko nje i kojima je šega što su na TV. N1 je na korak da bude Hayat TV zahvaljujući bivšem kadru sa te nazovi TV. Ona je antipatična, samopromocija povazdan nje i njene tetovaže na gležnju. Šlampara stara....
Pencilin za ove iz manjeg bh entiteta.
Nacionalista i funjara
Ako Emelu porediŝ sa Majom Miralem onda pravac u kontejner. Svuđe se petlja i tamo gdje joj nije mjesto.
Dzaba svila i kadifa..
Najjača žena na TV u BiH. Lijepa, pametna, žestoka. Ponekad antipatična ali... Zmaj!
Ne *erite svi odreda! Zgodna je, jaka je, duhovita je i nije papanka nego gradsko dijete. Vrlo je kvalitetan novinar i jos vise inteligentna zena koja ima petlju. Tako ste jadni sa tim svojim komentarima i ne mogu ni zamisliti kakvi su vam onda zivoti!
lafica...a dokaz tome su zli komentari. ovdje se angelina jolie popljuje,a kamo li neko"nas". emela, pusti jadove i ne citaj komentare.
Ulaziti kakav je ko, a ne znati zaista kakav je, već lupati, eto tek da se šta napiše, zaista je plitko. Uzgred, drago mi je da su vaše sestre, kćerke, majke pune vrijednosti koje usadiše u vas, a vi ih razbacujete po klixu vrijeđajući i omalovažavajući nečiju kćer, sestru, majku. Bravo vam! Spomen ploču vam treba podić'.
Realno, niđe veze. Maja Miralem je za nju izmislila ljepotu.
Posvudusa klasicna, konta da je neka pi.ka a srednja zalost
Je li to ima bijele nokte, bježi od tog sine. 🤣
Kad nepismene i priglupe voditeljice pocnu da glume i umisljaju da su kao neke bitne face. Glugo bilo.
Emela,oplodio bih te besplatno
rijetko odvratna, nafurana i zla osoba
Tko su ovi ljudi? Koje su njihove vrijednosti? Zašto su oni važni?