Poznato TV lice
570

Emela Burdžović modnim izdanjima obilježila je prethodne dane Sarajevo Film Festivala

N. O.
Foto: Klix.ba/Instagram (Foto: D. S./Klix.ba)
Foto: Klix.ba/Instagram
Voditeljica Emela Burdžović za prethodne večeri Sarajevo Film Festivala birala je upečatljive modne kombinacije počev od crne toalete na otvaranju do sinoćnje razigrane narandžaste haljine.

Burdžović tokom trajanja festivala vodi specijalni program N1 televizije povodom SFF-a, a studio je smješten tik uz crveni tepih. U skladu s glamurom koji gosti svakodnevno pokazuju na Festivalskom trgu, ni njena modna izdanja ne zaostaju.

Prve večeri nosila je dugu crnu haljinu brenda P...S... Fashion koja je imala visoki izrez s jedne strane te volane i perje sprijeda.

Foto: D. S./Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba

Roza svilena haljina koju je nosila drugog dana festivala komad je istog brenda, a Burdžović ju je sparila sa otvorenim zlatnim sandalama.

Podijelivši fotografiju na Instagramu u ovoj odjevnoj kombinaciji našalila se: "Godine prolaze, ja sjedim na istom mjestu".

Foto: I. L./Klix.ba
Foto: I. L./Klix.ba

Treće večeri festivala nosila je upečatljivu midi haljinu Casa di Campara ateljea. Haljina na jedno rame u narandžastoj boji bila je sastavljena od donjeg dijela s printom te tila koji je prekrivao cijelom dužinom i davao dodatni volumen.