Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A lijepa je pravooo
Prelijepa, nema dalje.
Vi ste coravi, ako je ovo lijepo....
Ah, ja joj zuba... aman aman!
Stvarno njena ljepota ostavlja bez daha! Sve skupa, interesantno...
lijepa ko i svaka druga mrsavica,kosti joj se vide a koza joj mlohava ma bjezi ba vama sve same ljepotice da se jos ko i najesti moze od te ljepote pa hajd ccc
Prelijepa. Samo steta sto je momak ne postuje malo vise...
Zar ne mislite da je ova akcija malo diskriminirajuca za ljude? Zasto izdvajati neke ljude, svaka individua ima svojih problema,ukljucujuci i integraciju u drustvo, ne znaci ako je osoba, casna sestra, gay, manekenka itd. da ima vecih problema od ostale populacije. Lijepo je sto usvajate ovakve ideje, koje imaju humani karakter, ali ipak treba ispitati valjanost neke idje.
hmmmm vegetarijanka.....mislim da bih sa njom mogao uraditi i neke bas bas prljave stvari zbog tog vegetarijanizma, npr. jezikom proci tamo gdje sunce ne sija.
Ema je prelijepa ! Nego, sto ne mogu ovih sponzorusa i jad.ov.a koji moraju placat da bi nesto kaarrralii !
hajde sto je manekenka, hajde sto je i bivsa misica, al\' ono vegetarijanka ba :)
Ja bih joj ponudio 500€ da je iskaram.
mazno bi je samo tako.
Kakva je žgoljava, Fale joj ćevapi.
Skini lisice da ti vidim sisice!
eh kad je ovo Kice g*zio :D znao je i nosonja sta ce valjati :D