Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo samo da i ja javim da sam poceo kositi otavu
Pričao je o tome dečko koji se sa majkom i ocem vozio u automobilu sa beogradskim tablicama i stilizovanim srpskim trobojkama na vratima i haubi. Pozdravljali ga u Republici Srpskoj sa tri prsta, auto stao - kad izlazi žena, pokrivena muslimanka. Svi u šoku. Čovek radi za firmu u Beogradu i rekao šefu da bi na produženi vikend u Bosnu, ovaj mu rekao da uzme službeni auto pošto ima veći gepek od privatnog. Pa ti sada razdeli šta je tu srpski, srbijanski i bošnjakijanski brend.
Polako i mala Lejla ide sestrinim stopama, Beograd vas očekujee tako mlade i zgodne
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A ko je kreator kombinezona u sestara? Uskraćujete nas za bitne informacije.
Ma da beograd je i stvorio
Kad joj je slava ? Objavite da znamo. Dzejla joj je umjetničko ime inače je ona sad Milijana. Čeka da joj stigne članska karta SNS-a. Mala se pustila u promet. Kakvo pjevanje samo ...anje.
Sta rade mama i nana? Puuu
srpska poza sto ovaj jedan kaze
Hahahaha cirkusa majko mila
Prave Sarajlije su postale ugrozena vrsta u svom gradu
Džejla a četnikuša🥱
a dje nana
The “Ramovics” 🤣🤣🤣 Oooo yeaahhh
Droci ....prodala se Znaci svak ima cenu
Šta će u Sarajevu mislim BiH nek se preseli kod njenih prijatelja u Beograd bruka i sramota za našu Državu
Baš sam se pitao gdje je,šta radi?
To su tolike interesdzije i koristoljubljive kokoske da je vrlo moguce da mamin ljubavnik iz Bekte na kraju zavrsi s nekom od njih... i svi ce fino sutati jer je interes cudo.
Jeko ova i koliko vam je platila da objavite clanak?
dnevna doza necega ...