PROMO
0

Dresscode Summer Outlet dani: Bezvremenski modeli na sniženju do 80%

Ljetno sniženje modnog brenda Dresscode donosi novitete kolekcije proljeće/ljeto 2021 po povoljnim cijenama.

Ostajući vjerni svom osnovnom modnom pravcu zasnovanom na globalnim trendovima, premijum materijalima i modnim klasicima, Dresscode je osigurao izvanrednu priliku ljetne kupovine kojom ćete upotpuniti svoj styling za različite događaje.

Bilo da se radi o večernjim izlascima i prijemima ili poslovnim susretima i casual trenucima, modnu kombinaciju za svaku od ovih događaja možete pronaći tokom Dresscode Outlet dana.

"Lijepo ljetno vrijeme nam donosi novu energiju i želju za lijepim odjevanjem. Ovim ljetnim outlet danima omogućili smo našim kupcima kupovinu odjevnih predmeta po svjetskim modnim trendovima uz jedinstveno sniženu cijenu. Nova kolekcija je izrađena od plemenitih italijanskih materijala, trendovskog kolorita i modernih krojeva, a naredni dani su prilika da upotpunite vaše modne izbore uz povoljne uslove", poručili su iz Dresscode-a.

Posjetite Dresscode prodavaonicu u BBI centru na 2. spratu gdje možete pronaći odjevne predmete za muškarce i žene za svaku priliku. Outlet dani predstavljaju jedinstvenu ponudu u našem gradu koju obavezno iskoristite za vašu ljetnu kupovinu.

Ženska odijela su Dresscode-ov best selling proizvod koji možete obući bilo na redovni poslovni dan, bilo na večernji izlazak.

Muška odijela se mogu kombinovati u formal dress code-u sa košuljom i kravatom, ali i u casual dress code-u uz običnu bijelu ili polo majicu.

Ženske haljine su pripremljene za gala izlaske i događaje dok u ponudi možete pronaći i ljetne haljinice za svaki dan.

Dresscode, BBI centar 2. sprat čeka na vas!