|

Djevojka kojoj je zbog sindroma "mačijeg oka" deformisano lice krasi stranice modnog magazina

Djevojka kojoj je zbog sindroma "mačijeg oka" deformisano lice krasi stranice modnog magazina
0
Klix.ba
11.3.2017. u 07:59
16
komentara
0

dijeljenja
Djevojka kojoj je zbog sindroma "mačijeg oka" deformisano lice krasi stranice modnog magazina Caitin Stickels (Foto: Instagram)
Konvencionalno atraktivne žene izgledaju lijepo na fotografijama, ali nekada saradnjom s modelima koji imaju nešto jedinstveno nastaju najfascinantnije fotografije. Modni fotograf Nick Knight je "to nešto" prepoznao u 29-godišnjoj Caitin Stickels koja ima rijetki hromosomski poremećaj, poznat kao sindrom "mačijeg oka".
Nick Knight, fotograf slavnog magazina V, otkrio je Caitin preko Instagrama na kojem ima 9.000 pratilaca, a rekao je da ga je privukla njena nekonvencionalna ljepota.

Bez obzira na ljubav prema modi Caitin priznaje da nikada nije pomislila da bi mogla biti dio te industrije.

"Rad s Nickom Knightom za V magazin je nešto o čemu nisam mogla ni sanjati", rekla je Caitin koja je bila uzbuđena zbog prilike koja joj se pružila.Dodala je kako je uvijek pokušavala stvoriti vlastite izraze kroz modu, fotografiju i umjetnost i istakla da je ova saradnja nešto najljepše u njenom životu.Zbog ovog poremećaja Caitin je u potpunosti deformisano lice, a ima i mnogo drugih problema poput skolioze, problema sa srcem i bubrezima.
Prijavi grešku


Komentari (16)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...