{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bh. modni djelatnici pripremaju izložbu u Londonu

15.2.2013. u 15:42
77
0
Bh. modni djelatnici pripremaju izložbu u Londonu
77
Bh. kreativci uz Udruženja modnih djelatnika i kostimografa Modiko stigli su u London, gdje će se od 16. do 23. februara predstaviti na Međunarodnom modnom izlogu, koji će se održati u okviru londonske Sedmice mode.
Etablirani i nadolazeći bh. modni djelatnici imat će priliku da se predstave britanskoj publici na modnoj izložbi pod nazivom "Hang On", a u okviru projekta koji je organiziran u saradnji sa British Fashion Councilom i British Councilom.

Modiko kreativci su se odmah po dolasku u London prihvatili posla i počeli sa pripremama za izložbu koja će biti otvorena sutra u Ambasadi Bosne i Hercegovine.

Izložba je zamišljena kao modna instalacija na kojoj će biti predstavljene kreacije izrađene posebno za ovu priliku, koje će pružiti uvid u bh. modnu scenu.

Interaktivnu izložbu će sačinjavati audio-vizuelni elementi, fotografije, kao i Modiko showroom, a atmosferu s priprema pogledajte na fotografijama Vanje Lisac.

Na izložbi učestvuju: Amna Kunovac-Zekić, Jasna Hadžimehmedović-Bekrić, OSHYOSH by Vanja Ciraj & Irma Saje, Lejla Hodžić, Lena Stefanović, Vanja Lisac, She:You by Neira Sinanbašić, Adisa Vatreš & Naida Begović, Ensar Dervišbegović, Nermina Varešanović, Maja Talović, Ata Omerbašić, Ljiljana Šaković, Belma Lizde Kurt i Gasha Miladinović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: