Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni moja nana plete dzempere.. jel to dovodis u pitanje kreativne sposobnosti moje nane?
Kud ce jeftinije od buvljaka i second hand kupovine. Za 20 KM od glave do pete i odes na kafu hahahahah Evropski dizajn, Bosanske plate.
Nausnica u nosu.... neeeee, sorry
to isto kad je prosjak se pozalio Bakiru, ake nisam jeo 3 dana..kae njemu Bake, moras makar na silu :D
Uvjek se vodim savjetima ljudi sa halkom u nosu, očigledno znaju šta rade.
Prave mi djeca iz Bangladeša odjeću
To je sve ubleha, radite za ljude koji ne znaju sta ce s parama pa kupuju nesto s vasim potpisom...to je kao moderno, a sto izgleda kao da je pobjegao/la iz cirkusa kad to obuce, nema veze...uvijek cu se odluciti za ono u cemu se lijepo osjecam, sto mi lijepo stoji pa taman bilo i retro umjesto ovih novih nakaradnih kreacija s potpisom.
Ko ti, sine, nataknu te pendzere na glavu?
Vala ne bih se složio sa tim. Imam odjeće, a i obuce koju sam jeftino platio (ispod 50 KM obuca) i koja mi traje vise nego neka koju sam platio 100+ KM. Sto se tice odjece situacija jos bolja. Stvari koje sam platio 5-10-15-20 KM dugo isto traju. Smao je bitno naci gdje kupiti. :)
Pa što ti kupi te cvike .Matrix je davno bio popularan.
Ok pametni