Moda i ljepota
6

Alien Eau Extraordinaire - novo mirisno iznenađenje Thierryja Muglera

Klix.ba
Foto: F. K./Klix.ba
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Nakon zaista fantastičnih izdanja koji pripadaju kolekciji Alien, Thierry Mugler je pripremio novo mirisno iznenađenje i zagolicao maštu najnovijom varijacijom originalnog mirisa pod imenom Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire.

Najnoviji miris, koji je na tržište Bosne i Hercegovine stigao sredinom marta, započinje novo poglavlje u historiji Thierry Mugler Alien mirisa, a danas je zvanično promoviran u cafe restoranu Elements u BBI centru u Sarajevu.

Izuzetnost novog mirisa ogleda se u delikatnim cvjetnim notama upečatljive svježine, a izdaje više optimizma i pozitivnih poruka. Alien Eau Extraordinaire je pozitivan mirisni izraz sunčane i svjetlucave suštine.

Kompozicija u visokim notama nudi neodoljivi spoj cvjetova tuniskog nerolija kombinovanog sa čajem od bergamota. U srcu kompozicije nastupa svježa, elegantna i blago egzotična nota cvijeta tiare zagrijana dubokim, toplim i senzualnim aromama bijelog ambera. Novi miris Thierry Mugler kolekcije stvoren je da prenese osjećaj spokoja i sreće svim ženama.

Alien Eau Extraordinaire dolazi u bočici od 60 ml i 90 ml. Bočica novog mirisa prati stil Thierry Mugler kolekcije, podsjećajući na dragi kamen dekorisan zlatnim detaljima.

Tijelo nove bočice je znatno oblije od prethodnica, masivnog i prozirnog dna, time prenoseći svježinu i nježnost kompozicije. Nježna bež nijansa tečnosti akcentovana je ledeno bež detaljima na bočici. Alien Eau Extraordinaire je kreirao Dominique Ropion i Veronique Nyberg.