Moda i ljepota
20

Bruno Banani Absolute Man je ono što žene žele

Absolute Man - muževan, neodoljivo zavodljiv, samopouzdan. Uzbudljivi miris za muškarce koji znaju šta žele i jednostavno su neodoljivi ženama.

Bruno Banani je kralj ležernog zavođenja. Absolute Man predstavlja tačno ono što Bruno Banani i jeste. Ovaj miris ohrabruje drsko ignorisanje pravila zavođenja. Zašto? Kako biste osvojili djevojke bez truda, te bili muškarac kojeg sve žene žele.

Absolute Man

Ko je on? Absolute Man uživa u životu jer zna šta žene žele. U klubu je on onaj koji opušteno stoji za šankom, dok se ostali trude da impresioniraju žene. Žene ne žele sladunjave tipove ili one koji se previše trude da pokažu svoju muževnu stranu. Absolute Man zna sve, on gleda žene, stoji sam i čeka da one naprave prvi korak. Jednom kad ga žena pogleda zaboravi na sve druge muškarce oko sebe i zna: on je taj kojeg želim. Njegovi stil je prirodan i samopouzdan, on je opušten i jednostavno neodoljiv. Nju privuče mističan pogled u njegovim očima, i vragolasti osmjeh na licu. Ne može si pomoći, mora mu se približiti.

Svaki muškarac može postati ovakav. Sa Absolute Man Bruno Banani mirisom za muškarce, bilo koji muškarac može postati neodoljiv ženama.

Miris

Bruno Banani Absolute Man suština je spontane moći zavođenja.

Miris otvara iskričava snaga energetskog napitka pjenušavog voća i intenzivnih začina što muškarca stavlja u cool, pozitivno raspoloženje. U intenzivnoj bazi razvija se neodoljivo moćna senzualnost toplih, muževnih nota ambre i drveta u kombinaciji s krajnje zavodljivim notama tonke i vanilije, što sve skupa pojačava samopouzdanje muškarca koje je tako neodoljivo ženema.

Kampanja

Navedite nam jednog muškarca koji se nije zapitao: "Šta žene zaista žele?". Bruno Banani je iskoristio priliku i odlučio da otkrije ovu tajnu. Kako bi otkrili tajnu i zaista razumjeli šta žene žele, Bruno Banani je učinio korak dalje i saznao stvarna iskustva ljudi pri zavođenju. Saznanja su bila vrlo jednostavna, zavođenje je uspješno kada je ležerno i bez truda.

Muževnost u kombinaciji sa samopouzdanjem i opuštenim stavom su tačno ono što žene žele.

Pakovanje

Pakovanje je savršena kombinacija orginalnih Bruno Banani elemenata redizajniranih sa svježim novim stilom koji zajedno predstavljaju lakoću zavođenja. Oblik i boja kutije su inspirisani sočnim voćnim sastojcima: upečatljivi narandžasti čep podsjeća na pjenušavno energetsko piće, dok okrugla staklena bočica predstavlja bazu mirisa, sa zavodljviim muževnim notama ambre i drveta u kombinaciji sa krajnje zavodljivim notama tonke i vanilije.

Kosa bočica daje dojam ležernosti, podsjećajući nas kakav bi stav apsolutnog muškarca trebao biti, jednostavan i opušten.

Slogan "Not for everybody" pokazuje da je ovaj miris rezervisan za one muškarce koji su spremni preuzeti incijativu. Oni žele da budu apsolutni muškarci: jednostavno zavodljivi i neodoljivi.

Asortiman

Eau de Toilette 30 ml PMPC – 39,10 KM Eau de Toilette 50 ml PMPC – 52,80 KM Gel za tuširanje: 150ml PMPC – 19,45 KM Losion poslije brijanja: 50ml PMPC 39,10 KM Deo Spray: 150ml PMPC 19,45 KM Deo Vapo: 75ml PMPC 23,50 KM