Moda i ljepota
0

Parfem Sì slavi modernu ženstvenost

Kompanija L'Oreal predstavlja novi parfem iz svoje kolekcije nazvan Sì.

"Sì je moje slavljenje moderne ženstvenosti, neodoljive kombinacije gracioznosti, snage i neovisnoga duha", istakao je Giorgio Armani.

Njena prisutnost je očita i dostojanstvena. Ona je prototip ženstvenosti. Blistava, harizmatična i sofisticirana, ona predstavlja bit talijanskog stila koji je snažan i ugledni. Njena prirodna elegancija i nježan izraz visoke mode su poput magneta. Njen trag obavijen je delikatnim mirisom gdje se tajanstvenost miješa sa emocijama. Kasnije, neizbježno je ne misliti o njoj. Ovo je Giorgio Armani žena.

Sì žena - Ništa o njoj nije obično... Njena predanost i želja za lakomislenost; njena snaga i mekoća; njena u potpunosti elegantna senzualnost; njezina žeđ za slobodnim životom. Ona tvrdi da ono što ona je se vidi kroz nijanse: dvojnost tamnog i svijetlog, u sredini između onoga što jest i onoga što se čini, regulirajući dubinu i lakoću. Sì žena je slobodna i zna kako ostvariti svoju viziju svijeta poznatom. Ona predstavlja mirnu snagu ženstvenosti i hrabrosti, hrabrosti reći Sì!, i izraziti isto sa oduševljenjem.

Izvorna emocija

Chic, intenzivan i nježan u isto vrijeme, Sì svaki put iznova otkriva miris cipra, zadržavši se na koži i zadivljujući osjetila. Njegov mirisni potpis je ritmičan, elegantan i jedinstven. On kombinira modulaciju od tri akroda: Cassis nektar, moderan cipar i svijetlo mošusno drvo. Proizvod koji se posebno ekstrahira, Cassis, poput zabranjenog voća čuva sve aspekte bogatog tamnog voća. Poput opojnog nektra, ova kreativna mješavina razotkriva svu svoju ženstvenost i strast - to je sila tame. Inovativni nektar je obogaćen s dvije vrste profinjene, senzualne vanilije za začaravajuću senzaciju. Rose de Mai, pojačana notama frezije, stapa se s elegancijom koju donosi lagan dodir pačulija. Nota jantar drva i intenzivni orcanox ™, otkriva senzualan i topao miris iznimne suptilnosti.

Odraz Armani stila

Baš poput Armani odjeće, njegov stil čini samo vrhunska dorada bez nepotrebnih dodataka kako bi se postigla iznimna vjerodostojnost i sofisticiranost. Prirodna elegancija i privlačnost proizlaze iz same glavne kreacije. Taj isti duh prenosi se u bezvremenskom i sofisticiranom obliku Sì boce.

Njegova baza je strukturirana, ali jednostavna, niti u potpunosti kvadratna, niti okrugla, elegantno zavodi svojim oblinama sa suženom kapom na vrhu, koja je već bila izvor brojnih inspiracija. Boja klobuka, tamno je crna, a njegovo profinjeno tijelo podsjeća na bakelit; njegov dizajn je nekonvencionalan i čist, sličan kreacijama visoke mode.

Igra muško/ženske refleksije, Sì boca igra na dvojnost između čvrstoće i lakoće. Transparentnost, duboka crna gustoća i boja svijetle ruže stapaju se u savršenoj harmoniji. Dva zlatna prstena na bazi kape i pečat bočice u duhu superiorne ženstvenosti.

Tu leži duh kreatora visoke mode.

Preporučena neobvezujuća cijena (kupac je slobodan da u svako doba, neovisno i samostalno odredi vlastite prodajne cijene, sukladno svojoj cjenovnoj politici).

SI EDP 30 ML Giorgio Armani ≈ 107 KM SI EDP 50 ML Giorgio Armani ≈ 154 KM SI EDP 100 ML Giorgio Armani ≈ 221 KM