Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj \"javnost optužuje Adidas za zagovaranje robovlasništva\", haha, pa mat.er vam ye.bem uplakanu ovaj kic ce crnci prvi kupovati, zivi bili pa vidjeli.
Cekam da na pijacu dodju fus izdajnja pa cu uzet da svi u gradu imamo iste tene.
NWO
žneru su i bez okova praaaavo jeni ovo dernomo nikako
Masoni ....
Sa ovim patikama produktivnost prilikom branja pamuka raste za 60%
wow
Ne znam što se diže frka oko ovih patika kad su ionako namijenjene isključivo crncima.Ovo će nositi Drogba,Yaya Toure,Ashley Cole,Rio Ferdinand itd
koje njesra,jesu ruzne ne daju gledat u sebe
Jebacke
Sta mene briga ja i onako kupujem u secnd hand, uostalom sve je poslo dodjavola. Stvar je samo jesili u stanju da proznajes znake ili ne.
SRANJE!!!!!!!!!!!!
osnivač adidasa je bio nacista
koje njesra, ni adidas nije uspio sačuvati svoje old school dostojanstvo, već ide prema ovim \"fešn\" trash sranjima...
prognoziraj pobjednika svih utakmica za euro2012 i osvoji nagrade: http://euro.topshop.ba?parent_id=9238