Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pun tramvaj vaki'
Prelijepa Marina!
vidi marine, kakva cindy crawford, kaze cindy bolja od mnogih 20godisnjakinja, jasta je.. marina je ko gnjoj
mašalah
Ponos nase Bosne...
cestitke marini i sve najljepse i najbolje u buducnosti. lijepa djevojka, dobra ucenica, iz bih ama sve naj.
Veteran i gangsta sa neta - on sve zna! A da nema njega - ne bi bilo ni repa, ni geta, Ni seksa, čoveka ni sveta! Nema šta nije vid'o - brate on je playa! Kruzira mose-om, huligan sa četa, Dignuta roletna, jer znoji se k'o vepar, Kad ga neko zeza!
na svakoj slici drugacija
Odlicna ucenica! Bravo. :D
Dijete drago idi jedi vidiš kako si mršava
ja bi jednu ovakvu ;)
djevoko puno sreće,zdravlja i uspjeha u nastavku karijere.čestitke!
bolja mirnesa iz pekare
Lijepa, ali izgleda kao žena od 30 godina u faci, kako će tek onda izgledati, pa to je tek 18 godina, zašto toliko žena izgleda toliko starije..
Možda je do šminke
Ma ne može šminka promijeniti crte lice, izgleda starije i to je to, to se vidi. S 18 godina tek završiš srednju, kad vidim ovakve slučajeve volim što izgledam mlađe nego što jesam, bar neću s 30 izgledati kao da mi je 50...
...haj bona bureka malo pojedi jbt.....il sirnice....da se imam za sto uvatit :)))))
average