{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


18-godišnja Marina Plakalović druga pratilja na takmičenju World Super Model

Piše: L. Č./Klix.ba
28.5.2015. u 19:51
310
110
18-godišnja Marina Plakalović druga pratilja na takmičenju World Super Model
310
Marina Plakalović, 18-godišnjakinja sa Pala, osvojila je titulu druge pratilje na finalu takmičenja World Super Model koje je prije nekoliko dana održano u gradu Chengdu u Kini.
Plakalović se na takmičenje prijavila na nagovor prijateljice, manekenke iz Rima, a u selekciji od 30 djevojaka iz čitavog svijeta izabrana je za drugu pratilju. U Kinu se ponovo vraća 29. juna, kad će joj biti uručena kruna, lenta i nagrada.

"Ponosna sam na to što sam predstavljala BiH i što sam je predstavila na najbolji mogući način", kaže Marina za Klix.ba.

Marina Plakalović ima 18 godina i odlična je učenica trećeg razreda gimnazije. Modelingom se bavi već sedam godina, a dosad je imala priliku raditi u Milanu i biti učesnica takmičenja za Miss FashionTV na Kipru.

Kaže kako voli da putuje i upoznaje nove ljude i kulture, a ljubiteljica je latinoameričkih plesova.

Nakon srednje škole ova djevojka namjerava upisati studij prava, te nastaviti manekensku karijeru, a ističe kako zasad već ima dosta ponuda, te kako joj je ovo takmičenje otvorilo mnoga vrata za dalje uspjehe u manekenstvu.

"U ovom poslu ima mnogo djevojaka, ali je najvažnije da djevojka bude svoja, jedinstvena i, naravno, trud je neupitan. Mora da bude spremna na mnoge izazove zato što ovaj posao, iako to mnogi ne misle, nije uopšte lak", kaže za Klix.ba Marina i dodaje kako voli manekenstvo jer joj omogućava nova poznanstva, putovanja i širi pogled na svijet.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: