Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100% je stavila na Instagram ili Facebook. Kako je to samo bijedno. Zivjeti za "druge" ljude i traziti njihovu paznju. Time ustvari govoriti da uopste nisi srecan u zivotu.
ScoobyDoo a da se slika koja silikonka sa pinka ili granda bilo bi puno lajkova jel da? omladina se bombarduje sa vjestackim tijelom, deformisanim silikonima, vjestackom kosom, trpavicama i sta jos ne,dobro je da ima i ovakvih koje pokazuju da ljudako tijelo nije savrseno i da je to normalno, to su radile i prije nje ali koliko god silikonke okupirale medije toliko ce i ove normalne pruzati otpor i stvarati ravnotezu, sve vise mladih se odlucuje da ne radja upravo zato sto se tijelo mijenja
jadna ti nek ti bude utjeha svaki drugi čoek u bejha ima pivski stomak sa strijama
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sutra očekujem nekoga kako slikao svoje hemoroide i ponosi se njima. Epidemija.
oke
Ista kao guppy riba
nisi ti ženo pri sebi...sigurno da ima neki stručni izraz za taj postporođajni period...
Super, tako i treba, al' zasto se terorizira javnost s tim!? Svi znamo da se nakon porodjaja ne izgleda kao model.
Jeli imala šta pametnije slikati...ko će joj gledati strije osim muža...jedino ako je htjela postaviti ovu sliku na Badoo...
Sta vam sad smeta? Postavila je ovo zbog cura sa losim samopouzdanjem zbog strija.. Bolje su vam ove silikonske patke ili sta?
@Datosamja1 i ovo ce im vratiti samopouzdanje?
@Moreno83 pa ovo je uradjeno da bi malo normalizovali strije, a ako budu normalizovane itekako ce se cure bolje osjecati sto se tice njih na tijelu. Fotosopirane slike u medijima nabijaju komplekse omladini!!
Zašto bi se stidjela i koga uopšte to zanima što si se ti porodila pa sada imaš strije. Koliko se žena porodi pa se ne slikaju gole. Nego daj ti lajkova...
Ma uceram Joj
Fujj hebem je zuti
čemu ovo slikanje???
Mi se stidimo!! Mak’ se!
ovo niko nije normalan....
Koliki debil moras biti da nekoliko sati nakon poroda mislis na to kako ti izgleda tijelo. Da je normalna lezala bi i gledala u svoje dijete i radovala se zivotu.
Ovo je veliki problem za mnoge zene i hrabro je sa njene strane da postavi ove slike i time okrene paznju na to! Strije su u stvari isto kao i umjetnicki potpis na zavrsenoj slici… Dokaz savrsenstva svake majke!
Ni ja se ne stidim mojih cm al mi je pada na pamet pokazivati se javno. A ovakvih ima po Vilsonovom. Ni oni se ne stide pokazati se pogotovo ženama.