za prave hedoniste
0

Luksuzni hotel na Zlatiboru nudi doživljaj kakav vas čeka i u resortu Jahorina Mountain Resort & Spa

S. Š.
Izgrađen po svjetskim standardima gradnje i dizajna enterijera, smješten na jednoj od najpopularnijih turističkih destinacija u Srbiji, hotelski kompleks Zlatibor Mountain Resort & Spa nudi vrhunski tretman i uslugu. A u izuzetnom prostoru, luksuznom sadržaju, vrhunskoj hrani i spa centru kakav nudi hotel Zlatibor, posjetitelji će uskoro moći uživati i na Jahorini.

U hotelsko-apartmanskom kompleksu Zlatibor pronaći ćete mir uz razne aktivnosti i dozu luskuza. Kompleks za svoje posjetioce pruža izvanredan doživljaj, pored luksuzno opremljenih smještajnih jedinica koje se mjere sa najmodernijim svjetskim planinskim centrima.

Kompleks je impozantan i prepoznatljiv po spa centru koji se prostire na oko 4.000 kvadratnih metara, sadrži posebnu vrstu vode i različite dodatne spa sadržaje.

Spa je mjesto gdje stanuje mir i relaksacija. Mjesto u kojem vrijeme staje, a vaše uživanje u prirodnom ambijentu Spa & Wellness centra postaje realnost.

Sve brži svakodnevni tempo života znači i sve veću izloženost stresu, što zahtijeva učinkovitiju borbu protiv njegovih negativnih učinaka. To podrazumijeva prikupljanje nove snage i to ne na bilo koji način, nego neka to po mogućnosti bude spoj ugodnog, korisnog, ali i zabavnog, nečeg posebnog, nezaboravnog. Jednostavno - wellness & spa!

Pored tri bazena (rekreativni, plivački i bazen za najmlađe), gostima je na raspolaganju i raskošna spa zona, koja pruža izuzetan osjećaj relaksacije i uživanja. Bio sauna, finska i infra sauna, parno kupatilo, slana soba i tuševi doživljaja samo su neki od sadržaja namjenjenih potpunoj revitalizaciji tijela i duha.

Za prave hedoniste, za one koji žele svoj mir okupan luksuzom i komforom, VIP SPA hotela Zlatibor je carstvo uživanja.

Izgradnja hotela Jahorina počela je prošle godine, a ono na šta su investitori posebno ponosni je wellnes & spa centar - najmoderniji u regionu, upravo uz onakav kakav je u hotelu Zlatibor.

Izgled hotela Jahorina Mountain Resort & Spa
Izgled hotela Jahorina Mountain Resort & Spa

U okviru hotela Jahorina, na prostoru od preko 5.000 kvadratnih metara smješteni su bazeni, saune, fitness i specijalno dizajnirane sobe za vrhunsku masažu.

Gosti će u hotelu Jahorina imati na raspolaganju i pool bar sa raznovrsnim izborom pića i toplih napitaka, a za one porodice sa sa djecom obezbjeđen je i bazen za najmlađe posjetioce.

Osim Wellnessa i Spa centra, hotel Jahorina Mountain Resort & Spa u ponudi će imati i kongresni centar, skijašnicu, igraonicu za djecu, ali i siguran parking za sve posjetioce i goste.