Sretan kraj potrage
14

Vraćen pas čiji je vlasnik za nagradu davao BMW, djevojka koja ga je našla odbila automobil

N. O.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Prethodnih dana je u medijima osvanula priča o Bošku Miloševiću iz Veternika u Srbiji kojem je nestao pas, a on je za nagradu davao svoj BMW. Nakon brojnih vijesti o ovoj temi, djevojka koja je pronašla psa javila se i vratila ga vlasniku, ali je odbila nagradu.
Milošević je u objavi na društvenim mrežama podijelio sretne vijesti i otkrio da je Bea pronađena.

"Bio sam kod prijatelja kada mi je zazvonio telefon, javila mi se djevojka iz naselja i rekla da je pas kod nje. Ja nisam vjerovao prvo, mislio sam da se neko šali sa mnom", ispričao je za srbijanski Telegraf.

"Pričali smo par minuta, bio sam malo van sebe, pitao sam je li stvarno pas kod nje, odgovorila je potvrdno. Sjeo sam u automobil i krenuo odmah", dodao je.

Otkrio je kako mu je djevojka koja je pronašla psa kazala da je Beu zapazila usput dok je šetala te je odnijela je kod veterinara jer je u momentu kada je našla imala povredu nogu.

Naglasio je i da je djevojka odbila nagradu, ali da joj se planira odužiti na drugi način.

"Nije željela da uzme automobil, davao sam joj ključeve, nije htjela nikakvu nagradu, ali odužit ću joj se na drugi način. Odlučio sam da joj kupim psa iste rase jer se vezala za našu Beu u znak velike zahvalnosti", ispričao je.