Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vulin je ruzniji
Dusanka ljubomorna.
Gazdi je najljepsi
Divno krasno, pas sada živi ali ne živi dobrim životom, idalje ima probleme. Ne kontam jel to onaj američki kompleks spasioca da sve živo mora spasiti ili šta, ali pas ima 17 godina, tonu medicinskih problema, zar nije lakše psu skratiti muke i uspavati ga?
Džeko bolan, Džeko. Jesi to ti?
Ljepota je u oku posmatrača
Javiti Majkički da su joj našli sestru blizankinju.
Ha ha umre od smjeha
Eh, taman mu je i ova titula trebala poslije svih nedaca i bolesti.
1500 USD ce platiti puno ukusnih poslastica da ublazi povrijedjeni ego
Mora da je iz Šumske
Isti forto ahahahahahahhahahahah
cuko je car, a ova zena je lav.
Komentari su vam rugobni, s izuzetkom par normalnih, a to je prava ruznoca, ona iznutra, dok se rugate psu i poredite ga s rugobnim politicarima. A pas je dusa, na srecu, kako pise u clanku, i sretno udomljen a ovakve manifestacije tome i sluze.
Presladak je, jadnik 🥲
Isti Gorica Dodik
Srce drago.
hebo te, da ga vidim na Trebeviću mislio bih da je čupakabra...... :(
Isti dodik