Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj ti mene dirati necu ni ja tebe 😂
Pošteno :D
Pogni ti meni pognouću ja tebi. (Gori vatra)
Ljudina svaka cast. Nikad mi nece biti jasni lovci koji ubikaju bez potrebe zivotinje. Po meni su lovci najgora vrsta ljudi.
Lovci su monstrumi. Ne ubijaju ljude isključivo zbog toga što će biti krivično gonjeni. Ubiti životinju bez ikakvog razloga može samo monstrum koji uživa u ubijanju.
Pravi lovci ubijaju da bi pojeli meso zivotinje, dokle god je halal.
Kako Pavo pomenu Varešku penziju zbrisa medo u šumu 😅
Dobro ga nije poceo ganjati. Medjed kad te ocampa, neces vise iz kuce izlaziti ako prezivis.
ovo nije simpatično nego krajnje glupo i idiotski!!!da ga je napao bio bi opet medvjed kriv, a ne idiot koji ga je izazivao(dozivao)!
legenda,nemoj ti mene necu ji ja tebe ..🤣🤣🤣🤣
Cesta pojava da medvjed sidje do ceste u Varesu. Vidio sam kada je rasturio 3 kosnice da papa med pa ga pcele napale. Srusio od bijesa plastenik i legao u potok.
Slatko je ovo u svakom slučaju, ali nisam siguran koliko je dobro. Ako se medvjed, ili bilo koja divlja životinja, navikne da je ljudi hrane može doći da isto traži on neke osobe koja se boji, koja neće skontati šta medvjed hoće, osjetiće se ugroženo, naglo reagovati i tu nastaje problem...
Dakle opet problem u ljudima
konta medo, bil' mazno ovog penzića za užinu il da se pazim ide ljeto 😀
Životinje prepoznaju ko je dobar čovjek zato i ne bježi
Uljepšan mi je dan.
Kakv medo i budala vidi da je ovo jedan lik iz laktasa trazi kunduricu.
Ovako je bilo i s Miletom kad je prvi put izlazio iz šume. Kako se dalje odvijalo je istorija.
Pavo živ bio, prođi se razgovora sa medvjedom, imao si sreće, nego sljedeći put tutanj, da te medo k'o novine ne podere...
I medvjed se boji čovjeka. Lično se uvjerio. Samo mu reci de bolan....de ba....i to ga smiri. Kao gospodin Pavo.
“Ne diraj ti mene i neću ni ja tebe“ Nije ta priča bezveze jer medvjedi se nas ustručavaju. U posljednjih nekoliko desetljeća je zabilježen samo jedan slučaj napada na naše ljude kad je medvjed napao Blažu Krkovića i zna se kako je slučaj završio.
Obično mečka napada kad je sa mladuncima, jer misli da su joj mladunci ugroženi pa ih brani.
Blazo ih je lovio ....pricao sam sa mjestanima i svi kazu da nije Blazo bas cvjecka bio
sutra je penzija car je
Hrvat valjda, ne Bosanac.
Jel Vareš u Hrvatskoj?
Od kada je 'de bolan i de ba' hrvatski jezik?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)