Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka hvala radije bi sebi kupio ostrvo
joj sad kad bosnje krenu uzgajat ovog psa, kao sto su se u maline zaletili.
Vidjela sam jednog ovakvog i zaista je prelijep, kao lav. Meni je izgledao kao najdobrocudniji cuko ikada, da ga grlis, ljubis, mazis haha, a onda sam procitala negdje da su to ti mastifi s kojima treba vrlo oprezno. Ne znam, izgledao je kao velika mazna kuca, nikako mi ne izgleda kao opasan pas.
Je li kasko osiguran. Evo prodajem mog za 100000 KM. Pas koji je toliko mi vjeran da je u jednom danu bez hrane i vode, osim vode koju je usput nalazio isao zamnom 70 KM. Pa koliko onda moj vrjedi.
hebo vam pas m.ater
Pa dobro ako se ebu kupit dva i eto biznisa
Preseravanje klasicno.
Ima na OLX za 1500KM, moglo bi se sta zavrtit haha
Mogu palamuditi koliko žele. Najzdravija je lutalica jer je prirodna selekcija učinila da ostanu samo naj zdraviji i najpametniji sve što nije valjalo uginulo je
Malo mi na papu franju liči
Jedino mi je ok kupovina odredjenih pasmina koje je lakse istrenirati za odredjeni zadatak. Neku pasminu je lakse istrenirati za bude ovcar, policijski ili da bude pas pomocnik slijepim i ostalim hendikepiranim osobama. Za kucnog ljubimca ti svaki pas nudi isto.
Koji kreten moras biti da kupis zivotinju pored toliko jadnih macaka i pasa u sklonistima. Mene bi bilo cisto sram. Kad vidim nekog da seta pasminu samo pomislim vidi kretena, manjak samopouzdanja ko i bijesni auti. U gacama odmah znam da im slabo sta radi. A i u mozgu
Gospodo urednici Klix-a. Ne postoji štene od 80 cm visine i 90kg tezine. To odrasli pas a ne štene.
Daj dva komada
Ljepši naš tornjak
grebo vam pas mater
A prelijep je, što jes jest.