Očajan zbog ljubimca
180

Muškarac iz Srbije nudi BMW onome ko uspije pronaći njegovog psa

I. S.
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Boško Milošević iz Veternika, kojem je nestala ženka psa, nudi svoj BMW onome ko je uspije pronaći.

"Psa sam uzeo djeci, imam dvije kćerke i njima sam ga kupio. Rastao sam se od supruge prije tri mjeseca i kćerke su mi ga ostavile na čuvanje na pet dana i sada imam veoma veliki problem zbog psa, djeca su mnogo ljuta na mene", rekao je Boško za Mondo.rs.

Kaže da je ženku psa po imenu Bea ostavio samu na nekoliko sati i otišao da se vidi s prijateljem.

"Počelo je da grmi, ona se jako boji grmljavine. Ja sam bio u stanu i uopće se ne sjećam da li sam zatvorio vrata od terase. Kada sam se vratio, ona su bila zatvorena. Nju sam ostavio u stanu, a ja sam otišao do Dunava s drugom na kafu i nakon dva-tri sata, kad sam se vratio, nje nije bilo", dodao je.

Ispričao je kako je njegova terasa da mu nije jasno kako je mogla skočiti s te visine.

"Ona i kad se šiša, popne se na sto i trese se sva pa mi je to čudno. Pomišljao sam da je možda neko ušao u stan. Sve i svašta mi je prolazilo kroz glavu. Na znam šta da radim, kome da se obratim. Lijepio sam plakate, vozam se već šesti, sedmi dan tražeći je. Slabo spavam, po dva-tri sata, non-stop idem i tražim psa jer dobijam svakakve dojave", naveo je.

Boško je očajan jer je zbog ovog narušen njegov odnos s djecom.

"Ja psa moram naći. Ne znam više šta da radim, gdje da idem, kome da se obratim. Bio sam i u azilu da provjerim, ni tamo nije bila. Djeca su mi rekla da im se ne obraćam dok ne nađem psa, a to jako boli. Ponudio bih ne samo auto, već i život svoj, iskreno, jer su djeca mnogo vezana za psa", istakao je.