Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin se ne postaje, gospodin se rađa
Prelijepo nesto za promjenu konacno.
Misli da ce mu dati.
Ovo su heroji, a neki tamo kurcobani!
Prelijepo🥰🥰🥰🥰
Lijepo ali uvijek ima ali, postoji mogućnost da je žena kazala idi mi donesi more! Ona okom a on skokom 🤣🤣
Nemam nista protiv ovog finog djedice. Ali glupi, naivni muskarci uvijek ugadjaju zenama (samo pogledaj oko sebe). Ima li slican video gdje zena (osim rodjene majke) ugadja muskarcu, a da on ne lezi na intenzivmoj njezi?
Pa musko treba i mora da bude musko, al po tvom komentaru mogu samo da zakljucim da si sve osim pravog muskarca.
IMA!!!! JA SAM TO RADILA!!! UGAĐALA,KUHALA PRALA DOČEKIVALA I ISPRAČALA,PRAVILA SENDVIĆE ZA NJEGA I JARANE KAD IDU NA PLANINU,PEGLALA FRIŠKU KOŠULJU ZA UJUTRO,POSEBNO RAZVRSTAVALA MAJICE PO BOJAMA,RUČNO RIBALA NOVI DŽINS DA "MALO OSTARI"...I NA KRAJU DOBILA NOŽ U LEĐA,IZDAJU I PREVARU!!!!! Ako lagala ne pomakla se!Ma znaš šta,odj...bi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a gdje je proteza
Bitno je da se mora snimat i stavljat na tiktok - majke mi ova omladina nije normalna
Nek je snimila, da nije, ja ne bih vidio ovu predivnu stvar danas. :)
A bitno je da k ti sve hejta, ako ti se ne svidja zaobidki i zdravo, nego mora se sve da komentarise i popljuje, neko na ovom zaradjuje a ti gladi moOoda za 1000KM mjesecno.
Jaooo 🥹🥹🥹
Baba, odazovi se.