Zabilježeno u Beogradu
52

Veseli svatovi izašli iz automobila i zaigrali na raskrsnici, snimak izazvao podijeljene reakcije

N. O.
Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram
Na Instagram stranici Serbia Live - Beograd podijeljen je snimak koji prikazuje vesele svatove, a koji su tokom trajanja crvenog svjetla na semaforu odlučili izaći iz automobila i zaplesati.

Spomenuta Instagram stranica donosi vijesti iz prijestolnice Srbije, a zanimljivi snimak koji su podijelili izazvao je različite reakcije.

Naime na videu se mogu vidjeti svatovi koji su odlučili zaplesati na raskrsnici tokom trajanja crvenog svjetla, a zanimljivo je da se niko u automobilima u okruženju nije bunio.

"Da razvedrimo dan, evo kako na semaforu mladenci proslavljaju svadbu na putu do restorana. Niko se nije bunio, svaka čast na razumijevanju svim učesnicima u saobraćaju", naveli su u opisu snimka na stranici.

Prremda se drugi vozači u okruženju nisu bunili, reakcije na mrežama su bile podijeljene.

"Kamo sreće da viđamo mnogo više ovakvih scena u svakodnevnom životu umjesto sivila i negativnih nekih situacija", "Bolje gledati mlade kako igraju i pjevaju nego svakog dana neke gluposti i dešavanja", glasile su reakcije onih kojima je ovakav potez bio simpatičan.

Ipak, bilo je i onih koji nisu imali razumijevanja za svatove te su pisali kako je ovakav potez "egzibicionizam".

Uslijedili su komentari poput: "Malo razmisliti da postoje i drugi okolo, nisu sami. Za sve postoji vrijeme i mjesto", "Lik igra i snima se. Ako nije niko video - nije se ni desilo. Sljedeći put đuskajte na autoputu", "Čija je ovo tradicija? Zašto na ulici? Zašto smetaš nekome? Učite djecu da budu normalna".