Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Parizer kolo🤣
seljakluk
Ciganija poprilična . . .
ne znam šta se tu ima toliko slaviti i veseliti
nisu ovo veseli svatovi, nego svatovi guzonja, svi svatovi su veseli, al nemaju ledja da zaustave sav saobracaj i zaplesu kolo.
ciganija je to moj ti brate
Ciganska posla
Сватовима су одређене ствари допуштене као и матурантима. Младенцима пуно среће а осталима жените се и удајте да и вама честитамо а не овде да мрзите себе и друге.
Куме пошто си тако паметан, биће и теби допуштено да нам се свима добро напушиш.
Ovo vijest?
neko iza je mozda na putu za bolnicu ili je primio informaciju da je imao smrtni slucaj i zatekne ovo ispred, il jos gore aktiviste one za zagadjenje, idi stani ispred nadleznih institucija a ne stopirat doslovno zivot
Seljadija