Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DALI DA JOJ KAZEM DA SAM GAY
zasto se ovo odnosi na muskarce samo...ovo vazi i za djevojke..navedene cinjenice zasto bi bile samo za muskarce. to zenska strana nema familiju, il ne mastrubira, il nema tajnih prijateljla, il nema poklona od bivsih..jaooo mi zene nemamo zivota...wow hahaha
haha, uglavnom-jadovi glumite da ste frajeri
Poserem vam se na odnose koji na tome počivaju i na vaše savjete... i na sve \'tekovine savremenog društva\' ovakvog tipa. IDIOTI!!!
Ovaj tekst je toliko glup da nemam riječi. Jedino se slažem sa br. 5 :D (aktivnosti u kupaonici). Normalna djevojka neće svom partneru praviti ljubomorne scene ako u stanu ima nekoliko sitnica koje su pokloni bivših djevojaka. A izjave tipa : \"Pred djevojkom, iako niste, glumite jakog muškarca.\" su šovinističke i konotiraju da se veza treba zasnivati na glumi, lažima i iluzijama. Muškarci koji glume jakog muškarca NISU što i jaki muškarci. Normalno je i ljudski imati strahove, želje i nadanja, kao i bivše veze, probleme u porodici i na poslu. Svrha veze trebala bi biti da oba partnera usreći i da jedno u drugom nađu oslonac i podršku, te da o (skoro) svemu mogu normalno i opušteno porazgovarati.
“No mortal can keep a secret. If his lips are silent, he chatters with his fingertips; betrayal oozes out of him at every pore.” Sigmund Freud
Onaj koji se boji i stidi sebe,svoje vlastite licnosti, svog zivota,svoje proslosti i svojih djela,PA TAJ JE OBICNA KUKAVICA I TAKVI I NISU POTREBNI NAMA ZENAMA.HVALA NE TREBAM TAKVOG MUSKARCA IDEM SAMO DALJE U ZIVOTU. GOODBYE; BYE.. SVIMA TAKVIMA !!!!! Jos nesto jedna pusica onim lafovima koji se ne stide sebe,svojih djela,i svoje proslosti.
Slusali smo pjesmu \"Wasn\'t me\", ha? Ne kopiraj tudje, imaj svoje...
Ovo je jedan od najglupljih tekstova koje sam ikad igdje procitao... Kolika kolicina maloumnosti na jednom mjestu! Nevjerovatno...
koliko puta sedmicno ides kakit ?
NIAKAD ali NIKAD ne priznat šaranje sa strane, ako te čak i uhvati na \"kamari\" ne priznat da si ga metn\'o ... NIKAD!!!!
Ako zena nece da da, onda preostaje komsinica ili rucni rad