Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada sam pomislio… da je sve gotovo…da sam se iz svojih snova… probudio…život mi je… tebe donio… Jednu samo meni znanu… mrvicu… Mrvicu nade… mrvicu ljubavi…Jedn mrvicu… novih snova…Mrvicu… iz koje ću izgraditi…naš mali… novi svijet…sa nebom… punim snova… koje nijedan vjetar… niti jedna oluja...više nikada… neće rasuti… Ti si mrvica… dovoljna...da opet stvorim... sve svoje snove...😘🧚‍♀️❤️
😞
😞😞
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imati zajednički cilj u životu je jedina smisao ljubavi i veze inače samo gubite vrijeme koje možete uložiti u sebe.
Svako svoj račun i doviđenja
Da dijelimo račun? To mi je želja nedosanjana. Žena vodi finansije. Ja imam džeparac. Da makar hoće na sebe potrošiti, ne bi mi bilo žao. Jok. Kao da joj je babo Fočak a mati iz Visokog. Samo visi u kuhinji. Udebljala me 20 kg. Kao da me tovi za kurban.