Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veza preko neta???Iskustvo imam koje me skoro kostalo glave jer se opaka cura bosanka koja zivi negdje u EU nafurala da je koka i po pa eto prosudite sami kakva je koka... http://orginal-prolaznica.webs.com
Joj legende INTERNETUŠE, kaže mjesec dana ranije...:D Srećo, pobrkala si praznike! To što ti kontaš, to ti je osmi mart.... :D:D:D
čuh za čvenk, al ne znam šta znači. valjda spoj. a čvek.. mislem da ta riječ ni ne postoji.
Ima isitne u ovome. I jedna dobronamjerna opaska, zaposlite hitno lekotra, ili bar kupite neki dobar pravopis...
Ja mislim da čvenk nije sastanak nego čavrljanje (sitni razgovori). Samo što se ne kaze čvenk nego čvek (opet moje mišljenje).
Valentino i Renatoo lalalalala Chokolada i kakaooo.... Evo dusho draga jedan cvijetak,pa masaza stopala pa da se \"vruche\" seksamo!
Tekst je očigledno doslovno prepisan sa nekog hrvatskog portala. U BiH se nikad nije pisalo niti govorilo \"čvenk\" za \"sastanak\".
STA je cvenk?!?!?!
Internetuso ..... Mozemo mi(ti i ja ) i prije valentinova izaci ...:))) A nakon toga ...:)
živa istina! uvjerila se par puta a valentinovo? hm neka crkne i svi sa njim!!!!!!! pustite nas više sa ovim valentinovom možete li uopšte zamislite kako je nama samima još nam prisjedate na muku mjesec dana ranije sa tim valentinovom!!!!!