Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da samo sto su horoskopski znakovi u skladu s lunarnim a mi datume rođenja pratimo po solarnom kalendaru. Cak ako u ovoj teoriji i ima istine od kako je horoskop uspostavljen proslo je toliko vremena da se vjerovatno vec odavno vise niko ne rađa u horoskopskom znaku kojeg smatra svojim. Znaci dzaba citate, lovite pogresan znak umjesto da trazite pravu osobu.
Ako ima keša ima i harmonije u vezi/braku nije bitno šta si u horoskopu
Sve je ro izmisljotina. Iz licnog iskustva
Što je veza duža, raskid je sve teži i duže boli..
Kakva glupost jebote...
Sta ce mi ovan, bik, jarac pa nisam zoofil. Samo djevice i ribe to mi daj. Gluposti teske. Ako je ovan SDA, a vodolija SNSD pa nema tih zvijezda da ih spoje. 😂😂😂
horoskop je glupost i to jedna od najvecih.
Moja prva cura je brzo promjenila horoskopski znak. Od Djevice postade Škorpija.
@Posljednji Mohikanac Moj prvi momak je bio Bliznac. Jedan se zabavljao sa mnom, a drugi s kim je stigao.
Naučno je dokazano da polažaj zvijezda nema nikakav uticaj na mentalni sklop čovjeka.
A šta je sa nama Krokodilima??
Sa djevicama ne moze niko normalan.
Ne valja ovo ništa. Mog i ženinog znaka nema ni na mapi 😁