Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje joj dat cvaju,a ona nek izlazi skim hoce:)..............
ti nisi imao puno dileme u izboru nicka............
a jesi saban pravi, bravo
Ako si kokuz sta god da joj kazes zvuci ofucano I glupo.. ako si bogat sta god da kazes izgleda prosto neodoljivo, sexy...nezaboravno
debeli decko bez para je svinja, a bogatas je slatki medo, haha realnost :D
treba dati kompliment rijeđe i u pravom trenutku, a ne kao ja samo kad zabelajim, nema efekta tada :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
izgledaš zdravo, ima te svuda, taman si,bolje nego 2 štapca, svuda ista- sve ovo žene shvaćaju kao debela si!druga najveća greška je procjenjivanje nečijeg karaktera, ti si otvorena, povučena i sl. to je posve nepotrebno i žena se ne osjeća ugodno na ovakve stvari!
Najbolje je ovo govoriti drugom muškarcu kako bi ovladali pederi. Sa ženama ne treba ni komunicirati.
Zene su iskompleksirana bica koja vole manipulisati muskarcima. Da nije seksualne potrebe i potrebe za razmnozavanje nikada se ne bih ozenio.
Uh drug ti imas OZBILJAN PROBLEM. R.I.P
Mogao si sve to i bez braka ali koliko god su žene po tebi iskompleksirane ti si poglup ako si se zbog toga oženio.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
IZGLEDAS ZDRAVO??????? Ovo ni mom napacenom mozgu ne bi palo na pamet,valjda sto u drustvu nemam tuberana,gubavaca i tifusara.....
Koji ste vi debili.
https://www.youtube.com/watch?v=zWXem8buI98 Sve sto niste znali o zenama saznacete ovde
zenu treba dobro yebat i dobro tuci ako hoces da te voli i postuje. sve ostalo su feministicka, gejevska i sranja udruzenja za zastiti zivotinja.
Imas predivne debele obrve, tvoji skembici su izuzetno meki, prava si prirodna ljepotica, jako si simetricna, smrad tvojih nogu je jedinstven.
od kad je "naivna si" kompliment :O
hahaha eto ispade da jest. :P
Hajd dobro je pa ih je osam.
Najbollje je kliimati glavom:) Taj sport zeni uliva samopouzdanje da pocne sikanirati sve oko sebe, jer cim se opusti odmah se i upusti
Pa hvala Bogu da neću biti s budalom koja nema takta i ne pazi što govori, sama pazim kako se odnosim prema ljudima, da uvijek imam takta i normalno da očekujem od druge strane, a ne da me netko vrijeđa!
hvala.. sada mogu ponovno zenama da pogledam u oči, napravim kompliment, a da se ne provalim... čuj izgledaš zdravo.. pa nije zena krava sa pijace.. onaj muškarac koji to izgovori mora biti istodobno ustrijeljen...
nesmije cojk vise nista nikom rec,odma frka :-))
E vala,ti si 100% u pravu!!
"Yeb'la ti mater svoju jesi lijepa"- uvreda i kompliment u isto vrijeme.