Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po stresu bih se treb'o okretat' za sumo hrvačima.
Meni su privlacne i deblje i mrsavije, samo ako nisu bas predebele.
@POP to ovisi o raspolozenju i kolicini pive
mogu vam reći da i ja znam ponekad bit izložen stresu...
Volim i deblje i mršave mmm .
Ja sam stalno pod stresom zbog posla koji je takav kakav jeste, ali od zenska samo mrsavice dolaze u obzir, debeljuce 0 bodova. Ja kad vidim mrsavicu odmah zamislim guzu u doggy style pozi.
Sad ce zene da komentarisu : " jao pih kako ste odvratni sa komentarima" :)))
Da imamo sta da uFatimo :)))
Niko nije rek'o mašala što je mršava :-D
Imam druga koji je najopuštenija osoba koju sam znam, i frajer se okreće samo za onim anoreksičnim djevojkama. Tako da je ova teorija potvrdena
Pa vidim ja cio zivot jos ko mlad poslije rata ono bez para, kuce, puno stresa stalno, volim one malo 'sisate' vise. Ne one skroz bas ko dosta crncaca, al malo ono taman sto jest. A za te 'bas' moras bit malo jos pod vecim stresom, bas ko crnci, njih stalno ganjaju kroz istoriju, zato mnogi oni vole one 'bas'. Tako ja sam davno ovaj eksperiment odradio, zakljucio. E sad kolko je do stresa il kolko do 'dobre sise i guza' to je sljedece pitanje za naucnike.
Stresen sam k'o toplomjer, pa me ova opet ne bi privukla
kažu da kroz krupnije lakše izlazi dijete, ne znam jel istina
@071SA to se zna
A za sve nas pod stersom evo Gossip - Heavy Cross https://www.youtube.com/watch?v=5mQVljB7JGw
Zato se meni nesto u zadnje vrijeme sviđa Dusanka Majkic..... Jesam li pod stresom ili sam psihicki bolesnik? :D
Hhahahhaha
loma masnije
Ma ako je iko pod stresom onda sam to ja. Bez obzira na stres meni se sve zene svidjaju, bile mrsave osrednje popunjene ili debele
Dobro ku.cu nesmeta debela ili slaba ako ima volje a onaj ko bira taj ne kara