Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"sto se mene tice ti si je*ana" :))))))))))
ROFL ;)
Hahaha hvala na poredjenju :P, ma sta im imam pricati kad misle da sve znaju :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Al zato kad ga drugi put stavis , nema joj lijeka :)
Haha dobar
ma quickie je bog ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ja studie i govana . ako imas 80 godina ok . ali musko do 50 godine moze zuljati satima ....cuj 2 minute , pa nije zec ***te
Znaci, zenama prema ovome treba oko 11,3 minute u prosjeku. Pa to je ok. Mora da su prenapaljeni ti muskarci kad tako brzo svrse. Jebes sex koji traje 2 minute.
ja ne znam za taj prosjek od 7 minuta al znam da se za to vrijeme ne možeš ni okrenuti kako treba haha
FAG FAG FAG ;D vrh
E stvarno je studija bezveze. Ni kao junfer nisam bio toliko očajan. Stvarno ovi zapadnjaci propagiraju pederluke. Šta postižu ovim lažima? Ne znam kakvi su njihovi (preumorni muškarci) ali Balkancima se to sad za sad ni u ludilu ne može dogoditi.
Dragi Matja, kakvih sam se priča naslušala, nisu ni Balkanci ono što su bili, čast iznimkama. ;)
ludaci su naj jebači . Neće ćuna briga !
Tačno.
eee da je meni za dvije minute zavrsiti , da prije kuci dodjem. Ovako moram po par sati , pa presusi za sat pa je moras lizati mazati i nastavljati ... patnja ziva....
dvije minute?! dvije?! slovom i brojem dvije?! hahahahahahahahaaaaaaaa odoh odmah poljubiti mm-a i zahvaliti mu sto postoji. ali, stvaaaaarno, zar dvije???!!! hahahahahahaaaaaa ne mogu da vjerujem! ja bih mu rekla-care, zbog te dvije minute mrsko mi se skidati... :D
Šta ono bijaše sex?! :(
imali kakavo nase istrazivanje samo nam plasiraju kako to njemci i englezi rade.... kod njih je maraton preko 2 min...
hahaha takve treba metlom iz kreveta istjerat.....pravi muskarac ce sve od sebe dati da zadovolji zenu. Samo umisljene mlakonje misle da su muskarci.
Direktore de ti procitaj clanak o kome je ovdje rijec pa mi onda repliciraj.
Muskarac koji se ne potrudi da zadovolji zenu i to se permanentno ponavlja mislim da nema pravo da se ljuti ako ga zena prevari. Muskarac mora konstantno traziti nove nacine da bude privlacan svojoj zeni i da ucini raznovrsnijim odnos s njom a ne da se sve svede na rutinu. Direktore ovdje je rijec o nama muskarcima, ne zauzimaj odmah odbrambeni stav jer je ovo cinjenica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sudeci po komentarima mi kao narod ili smo svjetski prvaci u jebqcini ili smo svjetski lazovi. btw za sve ispod po sata ga i ne vadim D:
Nisam nikada zavrsio prije nje!
vezli goblene :D
brojali u beskonachnost...
Ja se lomio 40 minuta s jednom bivsom i rekoh da malo protegnem noge.Htjedoh se prebacit na stranu kad ona onako sva sretna - Jesil svrsio?
Atomac mozda je do mene ali to istovremeno svrsavanje je mit. Cesto je bilo "haman" istovremeno ali ne sasvim.
Chanel izvini sto sam mozda bezobrazan ali ... jel bilo placeno ili "onako" ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne znam za te "dvominutsse" ali ja ako nemam bar dva sata na raspolaganju ni ne pocinjem:)))
slazem se totaliska :)))) ko bi se zadavao radi dvije minute??? kao da umjesto cijelog sladoleda dobijes samo liz... hvala, ne treba ni to :))))
Legenda, Željko Pervan o ovom "problemu"(hahhahaha): https://www.youtube.com/watch?v=ack7Ca9r4Ck