Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se radi zbog placanja poreza, posto je novac od vjencanja posebna stavka, pravi se poseban racun na koji se moze uplatiti a da ne mora se platiti i porez. to je odavno vec praksa u vise EU zemalja. posto je kod nas sve bez racuna ili lazni racuni, prolazi bam i dalje da pare dajemob i placamo sve u keshu ne bi li sta jeftinije bilo zbog pdv.
Druga zemlja, drugi obicaji
Dok se pogled gubi suzom zamagljeni ka pustoj daljini . Srce tihim žarom tebe mila ljubi, jer si ti baš sve u mojoj tišini !
😔
😔😔
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je tako svuda normalno, a to sto si ti nenormalna tiktokerica i koristis sve za samoporomociju, to je vec druga stvar.
Nema ništa ako ti ne donese bojler na svadbu!
Nema dat praznu kovertu jaraniko
U nekim zemljama mladenka dodje do gosta sa mobilnim citacem bankovnih kartica,pa izvoli.. Gledao sam o ovome da je ucestalo u Izraelu..
Kakav danak neiskustvu… čuj uplati mi na račun… I onda fino još moraš platiti porez…
Imaš dobar izgovor ako nećeš da praviš veliku svadbu "Jašta ću da dajem pare lopovima na vlasti. Bićemo samo žena, ja i kumovi"
Sta te cudi ti Europljani su jedna bezdusna masa zato i nestaju. Jedino normalna Europe je Balkan i Istocna Europa + Poljska, Madjarska.
Bezdusna masa u koju se svi prelivaju.. negdje je odliv toj bezdusnosti nevjerovatno veliki. Je li to normalno? ili smo se samo previse umislisli da smo normalni a po cijeli dan kokocemo, rezimo i lizemo rane.. ma super normalno, jelde?
Balkan jedini normalan? Braco treba dobro da se zapitas o sebi kad takve izjave dajes
Ma skroz ok. ljudi jednostavno bolje organizovani. Mi smo zakukuljimo svoje osjecaje pa na kraju ispadne smijesno, jer nam to dopusti da kupimo neki jeftiniji bezveze poklon ili neki sitni novac... ali i to zavisi kome kupujemo i koliko mozemo da sena neki nacin sakrijemo iza poklona... mada na kraju t ga dodje isto. Nije za nas jer je kao sramota a nje sramota kupiti neki bijedn poklon