Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hako obić ko na ćilimu
Ma kalesijski zvuci zakon... Kome se na njih digne ja ću mu ga pop*šit'
Sinan sakic umrijecu sa osmjehom
Da li i ti slutiš... kao i ja... da će nam se... usne... uskoro... sresti slučajno...😘🧚‍♀️❤️
😞
😞😞
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Child in time, Deep purple, počinje lagano, ubrzava prema kraju, traje 10ak minuta, idealno!
Odavno ništa gluplje ne pročitah
najbolje kad stenje vrsti od akcije
Hahah, nevjerovatnp dokle ide ovaj marketing za Taylor Swift. E vala sad neću namjerno otvoriti ni jednu nkenu pjesmu. J....e se svi. :)
Darude - Sandstorm
Alaj imam malu
Ja pustim live koncert tako da nakon svake 3-4 minute dobijem aplauz.
najbitnije je da mlada nije fosna
Ja te volim Da l' me volis ti Na pitanje ovo Odgovori mi
Dvojke pjesme-ko zna zna
Dj Krmak Puši, puši mala ti.
Sade - Smooth operator
Zuti ima 100 vozila koja rade na crno kod njega, svako vozilo donese 150KM čistih(ima dva vozača na jednom voziku) znači 15000KM dnevno, puta 30 dana to je 45000KM, puta 365 dana to je 500000KM čistih para. Znači da će zuti (papčina iz pizde materine) za dvije godine postati milioner. Sa druge strane SA taxi ima 800 vozila i svi u budzet uplate 500KM mjesečno, to je 4800000 KM na godišnjem nivou. Uživajte papci u radu sa divljim profesijama,
@baltazar1 SA taxi su ipak neprikosnovena bagra i papci, posebno oni sa aerodroma. Nece da vozi kratke relacije, ne vracaju kusur, puse u autu, pustaju krkansku muziku. Da hoce doci i Bolt i Uber da se ugase skroz.
baltazare ako je dnevno 15.000 KM onda mjesecno nije 45.000 KM nego 450.000 KM x 12 mjeseci = 5.4 miliona godisnje. hajde se presaberi pa javi
Udri Mehooooo