Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udaraju se Skandinavci isto pečat u opštini... 😎
Lalse dobiti americku zelenu kartu na lutriji negi da ti neka nasa da, ne mislim na k()rave
🤣
kada je deen backovic izgubio nevinost a kada bozo vreco...
čuj Island. 101 Reykjavik
Ništa prije braka.
Haha, ja nikad u zivotu nisam zene bikvalno vidio🤣, a sumnjam da cu ikada vidit, a realno i ne privlaci me to na jednu noc, uvjek kontao da je kakva al da je uvjek tu a ne ono random, to mi bas odbojno, al stas🤣🤣
Ma sex zabava za sirotinju.
Kod nas na balkanu se zna šta je RECEPT da češ ga 100% pristaviti =BMW X6
posaljes dijete u skandinaviju da zavrsi srednju skolu, u drugom razredu postanes dedo
anketa koja se ovisi o iskrenosti ispitanih ljudi...
Tesko da su ovo stvarni prosjeci. U svim zemljama imas bar 50 % populacije koje ne seksa prije braka ili prije 25. A ima nevinih i u 40.
Slicna je lista u kojoj drzavi ljudi najvise lazu.. 😁
Prosjek 15.6. a prosjek je znači od 12te do 18te godine pa dobiješ tih 15.5. Znači 1/3 djece sa 12 godina mlave se redovno 5-6 razred osnovne.
treba skoknuti malo i do susjeda hrvata 😂
U nas ne daju minđe.
Daju jasta druze samo treba znat
U Pakistanu , Afganistanu, Indiji, Iranu itd.. sve zavisi sa koliko godina te roditelji daju tvome mužu koji može biti od 18 do 50
Nordijcima baš hladno, jedva čekaju pod jorgan da se zgriju s nekim.