Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2014 godina a jos se nije tacno ustanovilo,kod nas je prednost , sto mi ne istrazujemo,dosta nam je kada voljena osoba baci osmjeh od uha do uha,znaci da je sve OK.
Ma one sve rade dvostruko. Čudo bi bilo da su u ovome izuzetak.
hakeru, tako svi misle kad su mladi. kasnije im draga objasni zasto se stvarno osmjehivala. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ipak su bolja DVA, nego dvije vrste ! ;-)
<3<3<3 ili TRI <3<3<3
;-) :-* ♥
Mogu dozivjeti dvije vrste orgazma, kad odglume i onaj pravi.
dokazali, pa onda "se zaključuje da bi teorija o orgazmima mogla biti istinita".
Sad moram duplo folirati, baš im nije trebalo.
Tek će, tek su dokazali
ima i analni yebo vam pas mater,..sto i to niste ispitivali mene cisto interesuje ko uopste dadne lovu ovim evnusima da izmisljaju toplu vodu??? Nebi me cudilo da jednom procitam da se i kuca moze dici od ukalupljene pecene gline i da sesir moze da zastiti cak i od kise umjesto da sluzi kao modni detalj Ovo bi ja sve na prvu liniju fronte,....
vala bas ko o cemu vlascad o karanju u cmar hahaha
stoljetna dilema razrijesena ispitivanjem na tri zene ?! :)))))))))))))
mislim da zene nemaju dileme u vezi s tim ali imaju dilema kad su muskarcine u pitanju:)
upravo citam tvoj komentar o zimi i pisanju pa sam se umalo i ja upiskio od smijeha:))) a muskarcine su sve ono sto ja nisam. :)) jel pomoglo? :))
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Cinjenica je da generalno gledajuci zena vise uziva u spolnom odnosu od muskarca. Valjda je to Bog tako dao zbog njenog napora pri radjanju ili sta vec :)
kako za koga,sto se tice mene ja ti ga uzivam vise nego moja supruga,ponekad me goni iz kreveta,sve zavisi kakva je osoba,neko je na duge staze ,neko na kratke,al sve je to za ljude.
zato i kazem generalno, posmatrajuci opstu sliku. Uvijek postoje iznimke. Duze im traje orgazam, mogu doziviti vise njih u seriji, i jos plus evo otkrise da imaju dvije vrste orgazama. Ali dobro, posteno. Zena je ona koja radja covjecanstvo i zasluzuje neke beneficije. Pa nek opet kazu da su neravnopravne :P
JEDNOM NORMALNO, DRUGI PUT U PAKAŠ...
kad već kopirate tekst makar ga lektorišite majka mu stara -.-