Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka se guze djeca, sta vam je? Imaju i oni pravo da uzivaju.
Kud se tamo ne rodih?
Mile,Milanche! Ju srama,tako sam odgojena.Skola,balet,obaveze oko kuche!Imala sam momke ali se cuvala za onog pravog? Neka vam moja pricha dodje kao pouka. \"Dala il ne dala\" uvenuchu!
E moja junferice. Ako do 23 nisi primila, veliko je pitanje i hoces li uopste. Kasnis uveliko, pa bih te molio da malo poradis na tome
Zaboravih! \"Za skidanje junfa,hochu malog strunfa\" nechu nekog magarca sa velikom prangijom...
Evo mene,baletske plesacice,prijatne face a tijelo kao Beluci\" 23 godine! Trazim iskusnog za skidanje mraka. Sifra \"operacija jedan.junf\"!
bravo Ateista,potpisujem
Sve je dobro dok koriste kontracepciju.... Pilula je zakon u ovim slucajevima....
Ljudi neće da shvate šta je život i njegov smisao. Mislite da živimo samo da bismo jeli, spavali i imali odnose?? Doista to nije tako prosto, već imamo mnogo složeniju zadaću. Istina je da sam vjernik i da se pozivam na moral, ali taj moj stav (a i svih vjernika) ima racionalnu podlogu: djeca imaju odnose sa 12, 13 godina; ne znaju nosa obrisati, a oni se bave stvarima odraslih; bolesti se itekako lahko šire hem što su djeca i ne znaju se štititi, hem što mijenjaju partnere svakodnevno; curice i dječaci gube čednost u ranim godinama života, i onda normalno da neće poštivati sutra svog bračnog druga, i normalno da će se razvoditi i imati turbulentan psihološki život, jer nema ljepote i povjerenja, jer se ne zna kad će ko koga prevariti. A ljepota vjere je što si ti čist, a i tvoj partner, možete skupa uživati u skladnom seksualnom, a samim tim i cjelokupnom životu, ostvarujete smisao kvalitetnog življenja, sjećajući se Boga i svi su sretni. U Evropi nema srećnih, sve je to maska.
sta ces hocemo u evropu
Fala ti Bože Dragi što sam musliman i što je islam moja vjera...
@Ateista Ne mislis valjda da je cuna toliko opasna pa se poceo bojati za kcerkice. Ako cerkica voli cunu pusti je inace bice belaja. Bolje mirno i finim oputem da se naprima sudzukice.
E bas bih te volio vidjeti da si otac 12-godisnje djevojcice i da je zateknes u krevetu sa jednim od \"jebaca\" kojima se toliko divis. Konju jedan.
rema ili erma (kako izgleda koji put otkucas) Ti stvarno imas nekih problema u svom mozgu... cuj svjetska anketa... svakakvih gluposti se moze medju komentarima procitati. A i dobro ti ostali komentatori kazu... ako ti se ne svidja clanak o Engleskoj, nemoj onda ni citati... niko te ne tjera. Ah da, i ne pise se \"more, ne more\" nego \"moze i ne moze\". Ne bi ti bilo zgoreg malo se prihvatiti citanke iz prvog razreda.
Ja mislim da je istrazivanje potpuni promasaj. Po mom shvatanju ima ih 6% koje nisu isle u krevet po sudzukicu.