Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavirio. Ne svidja mi se
Čuj klimatizirana...
Sta je ovdje 446 miliona?Je li realno da da je vrijednost ove kuce 2/3 budzeta Sarajevskog kantona?
👎👎
Na njoj ima posla koliko hoćeš. Vidi samo fasade, treba izolaciju uraditi i oluke zamjeniti.
Ovo je hotel ne kuca. Nije lahko biti bogat, sta je milion dolara kada se treba dati 446 istih za kucu, a za odrzavanje, vrt, ciscenje racuni, treba jos po koji milioncic. Borba vjecna u naticanju sticanja sto veceg bogatstva, kako bi se ego nahranio. Teska utrka.
Može li zamjena za korišten Samsung S3 i novu gumu za pretis lonac? Moja doplata...
Warning!!! Pišanje po sirotinji u procesu.
Novembar 2019. greška, Klix novinaru prije nego što objaviš članak pročitaj ga, moj ti je dobronamjerni savjet. Bez uvrede.....
Vrijedi a u qurcu. Niko ne sere pare pa ni milijarderi a zasto bi i dali toliko za vilu u Hong Kongu. Svi idu za Kiribate, Sejsele i druga ostrva si prelijepim morem a ne hebi zagusljivi Hong Kong.
zamjena za golfa 2 uz moju doplatu? :(
Ovo ne vrijedi tolike milione. Pa ja zivim u vili vrijednoj pola miliona pa iako nemam bazen al je bolje opremljena, ovo je cisto preseravanje. Ko je luda budala koja ce ovo kupiti. Glupost
446 miliona, od toga jedno 420 miliona otpada na cijenu zemljišta.
ovo je nesto kao mona liza budale budalama nadiju cjenu i ovi pristanu
Ovde se placa prostor i zelenilo, kao luksuz iznad svega