Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni daje Brvnara od 8.000 km, bio bi i vise nego presretan. Covjeku tako malo treba, ako zna zivjeti.
Bakir vec downloadovo slike sa klixa ,sutra temelj udara na jahorini
Mozda je Fahro ipak downloadovo.
Meni je jaran pricao da joj ovaj bilijarski sto malo nosi u ljevu stranu !
nije sreca para puna vreca.... bogatstvo je kuca puna zdravlja i smijeha
Jest, al sto se nebi mogao smijati, rostiljati, gledati futbal, i uzivati s drugovima i family u ovakoj kuci. Ja bi mogao vala, i imas i planinu okolo, to je Colorado drzava, sama priroda, mozes planinariti, pecati, loviti, jedna od najljepsih drzava u svijetu po prirodi. I skijati ako znas naravno. Nema nista zdravije i bolje za zdravlje, i tijelo i duh, od takve prirode okolo i aktivnosti, i jos ima i teretanu i dzakuzi u kuci.
Hocu reci ko sirotinjski covjek, puno bolje je bit bogat ipak, par miliona, nemora ovoliko, al 2,3 miliona barem, manje stresa, problema egzistencijalnih, svakodnevnih, ne moras brinuti ako moras ici doktoru koliko kosta, kako platiti rentu, il kucu, nisi svaki dan na ivici od briga, vecinom oko para. Pa djeci ako imas fakultet, osiguranje, pa sport, muzika, sve kosta puno, pa da odu putovati malo da vide svijeta, a i ti, za sve te 'normalne stvari' treba puno love.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sve je ok samo da nije ovog dimnjaka sto zaklanja pogled na zanjoj :)
Oprah milijarde.
Jest je neko oderao ovo ne vrijedi te pare....
Kompas-obavezna oprema kad se ulazi u kuću
Ovo koliba ?
kolibara
au ljepote, mogu ga samo izdrkat i bacit na ove slike nista vise :(