{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zavirite u novu planinsku kolibu Oprah Winfrey vrijednu 14 miliona dolara

28.12.2015. u 22:09
70
43
Zavirite u novu planinsku kolibu Oprah Winfrey vrijednu 14 miliona dolara
70
Najpoznatija američka voditeljica talk showa Oprah Winfrey kupila je novu luksuznu kolibu u odmaralištu Telluridne na planini Village. Koliba se prostire na 2.651 metara kvadratnih.
Koliba se pojavila na tržištu prije godinu dana, a vlasnik je bio tehnološki poduzetnik Bob Wall koji je proveo pet godina u dizajniranje i izgradnju imanja. U kući ima šest kupatila od kojih je jedno vrijedno 70.000 dolara koja je napravljena od posebnih materijala i sa posebnim toplifikacionim sistemom.

Ukoliko ne možete ostaviti posao, postoji i ured koji je povezan s dnevnim boravkom, a u njemu se mogu organizovati i poslovne večere jer sadrži i podrum vina koji podsjeća na rudnik. Podrum sadrži 1.600 boca koje se nalaze na policama duž zida, a obilazi se u rudarskim kolicima koje se kreću šinama. Izgradnja podruma s rudarskim kolicima koštala je 240.000 dolara.

Na spratu se nalazi kino soba sa barom i igrama, a kuća sadrži pet spavaćih soba. Kuhinja je posebno dizajnirana i prostrana, a Oprah će moći uživati i u jacuzziju, sauni, fitness sali i sobi s blatom. Ono što posebno fasicinira je pogled na planinu i šumu koji ostavlja bez daha i svakako odmara mozak, a cjelokupno zadovoljstvo koštalo je 14 miliona dolara.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: