Tesla predstavlja
13

Za borbu protiv vrućina, potrebna vam je superstar klima

Otvorite prozor ujutru, i odmah vas omami talas vrućine: situacija u kojoj se nalazimo skoro svakog ljeta. Srećom, postoje klima uređaji, zar ne?

Međutim, čini vam se da oni previše isušuju zrak, kao i da, kada zatvorite prozore da bi se prostorija ohladila, u njoj brzo nestane svježeg zraka, i on postaje neprijatan i ustajao.

Kako da postignete i hladnu i svježu atmosferu u domu kada živa u termometru dostiže maksimume? Lako uz Tesla Virtuoso klime!

Pametan protok svježeg zraka

Tesla Virtuoso uređaji su najekskluzivnije Tesla klime do sada, opremljene posebnom tehnologijom koja omogućuje dotok spoljašnjeg zraka i do 30 m3/h! To znači da zrak u sobi neće biti zagušljiv čak ni kada klima radi duže vrijeme, a vi ćete uživati u prijatnoj hladnoći i svježini. Kako bi ugođaj bio potpun, možete i da izaberete između različitih načina protoka zraka, poput stila "prekrivača", "tuša", "povjetarca" i slično.

Za dodatnu lakoću i fleksibilnost korištenja, ovaj Tesla uređaj ima i korisne pametne senzore, kao i Wi-Fi opciju zahvaljujući kojoj ga možete kontrolisati i uz pomoć mobilnog telefona.

Dvostruki filteri za čist zrak bez prašine, mikroba i polena

Ukoliko imate ukućane koji pate od alergija, Tesla Virtuoso je odličan izbor, jer ima dodatni jonizatorski filter, što za njih može biti izuzetno korisno. Određeni nivo jonskog zasićenja čini da štetni mikroorganizmi u zraku padaju na zemlju, čime se smanjuju šanse da ih ljudi udahnu. Osim toga, ova klima ima i ugrađen HEPA H11 filter, koji uspješno uklanja PM 2.5 čestice, finu prašinu, mikrobe i polen.

Tesla Virtuoso klime, takođe, posjeduju antibakterijsku UV lampu, čije ultraljubičasto svjetlo nudi dodatnu pomoć u borbi protiv neželjenih mikroorganizama. Emitirajući valove do 285 nm, pomaže u stvaranju područja bez virusa i bakterija bez negativnih nuspojava.

Pametni svjetlosni senzor

Ukoliko ugrađeni svjetlosni senzor detektuje slabiji intenzitet svjetla koji traje neko vrijeme, displej će se automatski isključiti. U slučaju aktivnosti preko daljinskog upravljača ili aplikacije, displej će nježno zasijati i začuće se tih zvučni signal. Kada klima detektuje da je svjetlo opet jačeg intenziteta, režim će se poslije određenog vremena isključiti.

I na kraju - znamo da vam trenutno nije do grijanja, ali kupovinom ovog Tesla inverter modela obezbijedili ste se i za zimu! Inverter tehnologija omogućuje brzo postizanje željene temperature, bez obzira na to da li je u pitanju grijanje ili hlađenje - za još manju potrošnju i dodatne uštede.

Nema boljeg trenutka da nabavite pouzdanu klimu za ovo ljeto, jer kupovinom ovog modela, ili bilo kojeg Tesla klima uređaja do 31. augusta 2022. godine, ostvarujete pravo na 3 osnovne i 2 dodatne godine garancije! Sve informacije o ovoj sjajnoj akciji, uslove, kao i način registracije, pronađite na linku.

Dodatne informacije o samom uređaju, kao i vama najbližem Tesla maloprodajnom mjestu možete pronaći OVDJE.