28 godina na tržištu
62

Unikatan dizajn i vrhunski kvalitet za vaš poslovni prostor: Neka vaš izbor bude FEF

Little Queen stolice
Little Queen stolice
Već više od 28 godina, firma FEF je neprikosnovena u svijetu ugostiteljskog i uredskog namještaja. Ističe se kao vodeći distributer renomiranih svjetskih brendova kao što su Herman Miller, Authorized Dealer te Siesta, ali i kao proizvođač ugostiteljskog i uredskog namještaja, gdje kao bestsellere izdvajaju neuništiv namještaj od poliuretana.

FEF nudi širok izbor namještaja, uključujući popularne brendove poput Sieste gdje izdvajaju Rattan i Contract kolekcije, neuništiv namještaj od poliuretana te kancelarijski namještaj svjetski poznatih brendova poput Herman Miller i Las, što ovu kompaniju čini liderom u industriji.

Siesta Exclusive - Profesionalni HoReCa namještaj za svačiji ukus

Brend Siesta, se bogatim izborom stolica, stolova te ležaljki odlikuje raznovrsnost modela i boja te sam kvalitet proizvoda, obzirom da su otporni na sve vremenske uvjete, imaju UV zaštitu, jednostavni su za sastavljanje & rastavljanje, idealni su za unutarnju i vanjsku upotrebu, a rattan kolekcija ima i nemetalni okvir koji se neće rasplesti, zahrđati ili propasti, što garantira dug vijek trajanja.

Siesta sofisticirana struktura ne samo da pridonosi estetici, već osigurava izvanrednu udobnost I dugotrajnost.

Siesta Sky stolice
Siesta Sky stolice

Proizvodnja namještaja od poliuretana - Savremena održivost i raskoš

Ukoliko ste u potrazi za tapaciranim namještajem koji će zadržati svoja svojstva i oblik godinama, tad birajte namještaj od poliuretana.

Megan stolica od poliuretana
Megan stolica od poliuretana

Ovaj namještaj je idealan za HoReCa objekte jer je otporan na habanja, udubljenja i vatru, a nakon pritiska velike težine ne mijenja svoj oblik nego se vraća u prvobitno stanje. Prednost ovog materijala je što može biti rezan i formiran u različitim oblicima te se može kombinirati s neograničenim brojem drugih materijala, lako je održiv te otporan na nakupljanje bakterija, plijesni i gljivica.

Izvanredna ponuda kancelarijskog namještaja

Kada je u pitanju kancelarijski namještaj, FEF je ponosni Authorized Dealer Herman Miller za Bosnu i Hercegovinu. Herman Miller uredski namještaj predstavlja vrhunski brend uredskog namještaja, čiji ergonomski dizajn potpisuje tim znanstvenika. Stolice ovog brenda garantiraju dugoročno očuvanje zdravlja i pružaju maksimalnu udobnost, čineći ih najtraženijim izborom na tržištu.

Herman Miller stolice
Herman Miller stolice

FEF također nudi bogat asortiman LAS kancelarijskog namještaja, uključujući radne stolove, ormariće, police, konferencijske stolove i stolice te recepcije, zadovoljavajući raznolike potrebe i preferencije svake kompanije.

Kancelarijski namještaj LAS
Kancelarijski namještaj LAS

Uz sve navedeno, posebna prednost kompanije FEF je garancija na kompletan asortiman.

Gdje možete naći FEF poslovnice

Bilo da ste vlasnik restorana ili voditelj firme, FEF je vaš partner u ostvarivanju poslovnih ciljeva putem vrhunskog namještaja, zato posjetite njihove izložbene salone u Sarajevu, Banjoj Luci i Mostaru i prepustite se njihovom stručnom i ljubaznom osoblju.

Otkrijte kvalitetu i udobnost uz FEF.

Pratite ih na Facebooku , Instagramu te posjetite zvaničnu www.fef.ba stranicu.