Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mi jos uvijek lozimo cumur!
A kod nas ce morat imat fasadu
korak po korak 😁
bit ce to sve za 8 do 10 godina hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I u Bosni ce od 2520 ..
ne razumijem ovo dole idiote sto poredjuju nas i ameriku haloooo idioti
@rmsTitanic1912....ali mi ćemo za 8 godina procvjetat.....? :(
Jos jedan nacin da nam naplate struju koja bi trebala bit jeftina jer je jeftina a oni nam je prodaju za novac. Sad moramo mi imati panele na krovovima, to ti oni narede, ali znajte, da visak struje necete moci prodavati, morace te je bacati, a vamo se bore protiv zagadjenja. Ako hocemo pravo, oni su (petrolieri i proizvodjaci energije), zagadili okolinu ali uvjek mi moramo placati danak. Uzdravlje.
Mi imamo pregršt sunca, nevjerovatnu mrežu jakih rijeka, imamo i obilje vjetra. Elon Musk je primjera radi postavio baterije u jednom mjestu u Australiji koje za 20 dana jakog vjetra akomuliraju struju za cijelu godinu. Nama, građanima BiH, bi u najmanju ruku struja trebala biti besplatna, ako nam već neće isplaćivati dio zarade od prodaje struje, kao što beduini u emiratima daju ljudima pare od prodaje nafte. Problem je ovaj sistem koji nam udoje u mozak sa majčinim mlijekom.
@johnlock071 Sorry moram te ispraviti, te baterije koje je postavio nisu tako spektakularne uopce, fizicki je ne moguce to napraviti. Te baterije mogu snabdjevati 10.000 domacinstava jedno pola sata i trenutno ih koriste kao backup za vrijeme visoke potrosnje da bi odrzali strujnu mrezu od preopterecenja.
to je dobra stvar svaka kuca mala elektrana dok kod nas jjos termoelektrane rade i zagadjuju nas
U Holandiji su paneli vec obavezni
Lijepi cumur kakanjac....hahhaha
Ma ko ce se sa ovim zezati, nazoves drvosjecu, 10 metara drva i 5 tona uglja i gospodin citavu zimu...
Zato i jesu,,najbogatija zemlja na svijetu,,. Koriste obnovljive resurse i nisu glasali za Trampa.🤗
A nisi znala da imaju i najvecu stopu siromastva od svih drzava u USA ? Istina da imaju najveci broj milijardera jer su u Kaliforniji smjestene sve jace kompanije i zato sto je Holivud tu ali gap izmedju bogatih i siromasnih je ogroman
@cemusveovo I zato sto im dolaze ogroman broj migranata iz Meksika i cijele Centralne Amerike. Prema podacima, kad bi Kalifornija bila nezavisna drzava, bila bi 8. ekonomija svijeta. I onda MI, ponavljam MI, kazemo "glupi ameri: - smijesno!
Prevedu tekst sa google translejta i opet ga ne znaju prekucati kako treba, uhljupi mrtvi..
Kod nas će da uvedu akcize na sunce 😂
morgen sedmance :)
@ogledalce morgen seven happy domestos day 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (5)