Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Saša je, ba, prevarant. On i njegova supruga Lana su prevarili brdo neke svoje raje za veliku lovu. On ublehari cijeli život, veze nema. Pametuje, jedva srednju školu završio. Žena mu radi u FIST produkciji, niko je ne podnosi. Opasni su to lažovi, živa istina!
@Julia da, njen dajdza je vlasnik te firme i taj isti stoji iza vala prevara koje su pokrenute. Zove se Davor Pušić. Ona je kcerka onog sto je prevario Bor banku i sad zivi u CG. Sve u genima!
@pachuca Ne znam te detalje, znam samo Sašu lično. I znam dobro čovjeka koji mu je posudio novac na ime dugogodišnjeg prijateljstva, pa ga ovaj ispalio. Očito da ovaj nije jedini kojeg je ispalio. Znam mu i ženu, Lanu, bolesnu narcisoidnu umišljenu budalu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako Klix hoće ekskluzivu o ovom prevarantu Saši, neka mi se javi za priču iz prve ruke!
http://faktor.ba/vijest/nakon-sto-je-uputio-laznu-dojavu-o-bombi-sasa-marlovic-predat-tuzilastvu-ks-231025
Tarik Kapetanovic je zajedno sa Sasom Marlovicem u talovima! Ovaj gore, ovaj ovdje - raspolazu sa preko 350.000,00 ukradenog novca.
VRACAJ PARE SAŠA, a i roditelji (Duša i Drago) su ti involvirani duboko u cijelu pricu!!!
Saša i Lana su i SVE svoje bližnje pokrali! Saša je zbriso u Švedsku i gore sad nekoga vara pokazujuci mu ovakve price. Zadnja poznata priča je bila na temu Tehničkog pregleda i Osiguranja.
@pachuca A u Švedsku zbrisao?! Kontam, otkud mu hrabrost da se reklamira na Klixu a pola grada ga ganja jer im je zavrnuo lovu..
Sutra SVI ispred firme Fist u Zahira Panjete 7. TRAZIT SVOJE PARE KOJE SU NAM POKRALI Sasha i Lana (Tusevljak) Marlovic
Ovaj Saša Marlović meni duguje 10 000 KM!! Saša vrati mi pare, sada ih imaš od biznisa sa magnetima!
Sasa i Lana duguju BOGU i narodu. Imao je osiguranje CASCO TEAM i pokrao sve. Rade za produkciju FIST - Lud Zbunjen Normalan - Hvala sto ste nam javili, sad cemo mu trazizi pare, crko dabogda jer je ojadio sve oko sebe.
I meni duguju 10 milja i dobar degenek!
doticni Muamer iz Intesa Banke mu je partner!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prelijepo!
Vecina slika lici kao da se neko posrao i odozgo toalet papir.
Ma koji će mi klinac ćevap magnet
@Misstake ostavi za nekoga bližeg
@Misstake iznenadi brata :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je bar drugi put da gledam reklamu za ovo. Bit ce da i ne valja koliko kreatori misle.
Bosanska pamet 😅😅😅
Da, valja ‼️