Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je sa antikvitetima? Pa i to su korišćene stvari. Knjige ne bih nazvala "stvarima". Kupujem, inače, i nove i polovne, i kakve god, ako mi se dopadaju. Ako knjige kupujete samo da biste njima ukrasili police, onda možete da kupite i štampane korice sa ubačenim stiroporom. Ono što je, po meni, česta greška, je loše osvetljenje. Prošle godine sam zamenila kompletnu rasvetu, kupila Xenonlight, i stan je sinuo nekom sasvim posebnom atmosferom. Veoma važno.
stupidan text do kraja.
Imal beskorisnije zanimanje od dizajnera interijera
jedno od dobro placenih i jako korisnih zanimanja, mijenja cijelu dinamiku ljudskog zivota koji se u danasnje vrijeme odvija u 4 zida, al sta konj ko ti zna o tome
Tako većina Balkanaca razmišlja. Ogromnq razlika je kafić ili bilo koji drugi objakat koji ne radio dizajner ili neki lik kao ti koji kisli xa ima ukusa.