Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je prejeftino za ovako luksuzan stan. Mora da je loša lokacija
170 dolara dnevno me kosta koliba u sumi 50 km od Osla, bez struje i vode.
pa i nije neki luksuz, bezveze bez ukusa
Sve to za 170 usd,mora da je greska neka,pre jeftino mi zvuci
Zašto da ne tko ima i tko voli neka izvoli. Meni je sve malo previše kićavo ali ...
zasto lozite narod... obicnu sobu u dizeldorfu, Frankfurt, Kopenhagen, parizu placam oko 200 evra!!! tako da je ovo ekstra dobra cena.
@serbianwolf Ali čovječe, DIZEL-Dorf???
Kakve osamdesete? Ovo je najobicniji kiceraj. Nikakvog stila tu nema. Vjerovatno je i za tu biblioteku knjige na metar kupio.
Pa nije New York da bude skuplje, o Sarajevu pricamo
dzaba!
Pa kolike place imaju ti batleri i kuhari? Ponizavanje do dna. Pisajte po narodu za 300 maraka
top,svaka cast a ne ono sranje od hotela europe.nabubali cijene a sopstvenog parkinga nemaju
Je li zabranjeno spavat u apartmanu?
Uh šta bi mu đeneral Pampers haubicama uradio. Zamisli reakcije brđe rođenog u jazbini iza Kalinovika na ovakav sjaj. Dobro je on ikako u pameti ostao.
BRAVO RAJVOSA: Koliko para toliko i muzike, svako može svoje želje prilagoditi mogućnostima. Da bude što raznovrsnije. Za svačiji džep treba imati nešto za ponuditi.
Divno, najvjerovatnije cu tu potrositi svoju platu za 5 dana nocenja a imas privatnog kuhara i batlera....
a biblioteka mi ne treba .... svakako ljudi nisu nikad procitali izborni zakon u svom zivotu ..... bezveze zamarati mozak... Logicno.