{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sarajevski penthouse za bogate turiste: Privatni kuhar, batler i biblioteka za 170 dolara dnevno

19.1.2018. u 22:55
412
142
Sarajevski penthouse za bogate turiste: Privatni kuhar, batler i biblioteka za 170 dolara dnevno
412
Putem aplikacije Airbnb osobe željne avanture i putovanja već godinama mogu pronaći najidealniji smještaj za sebe. Tako i turisti koji žele posjetiti glavni grad BiH imaju šansu unajmiti vjerovatno najluksuzniji apartman u gradu - za 280 KM po danu.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Riječ je o luksuznom apartmanu od 200 kvadratnih metara koji u sebi sadrži tri spavaće sobe, koji je okružen parkovima te čiji privremeni stanovnik do centra grada pješke može doći za svega nekoliko minuta.

Ponuđač tvrdi da će turisti Sarajevo zapamtiti na najljepši mogući način dijelom i zahvaljujući predivno dekorisanom apartmanu kojeg krase luksuzni detalji i slike poznatih bosanskohercegovačkih umjetnika.

Glamurozni dnevni boravak, radna soba, biblioteka, luksuzna kuhinja, dva i pol kupatila i uređenje po uzoru na luksuz '80-ih godina prošlog vijeka košta 170 dolara po danu.

Domaćini će gostu osigurati i dodatne pogodnosti predsjedničkog tretmana kao što su kuhar, batler i privatni turistički vodič.

Pored svih privlačnih detalja, domaćin ne želi da gosti imaju djecu mlađu od dvije godine, pravljenje zabava nije dozvoljeno, kućni red je zaveden na standardnu tišinu nakon 22 sata, a nije dobrodošlo ni uvođenje kućnih ljubimaca.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: