Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije lakše vama, jer znate u svakoj mahali ko se sa čime bavi da ih strpate u cuzu bar za vrijeme godišnjih odmora
I zatvoru su trošak
mi savjetujemo policiju da uroka ili barem dobro namlati one koje provale ili pokusaju provaliti i rijesen probem, a ne da ih pustaju nakon 24h
jednostavnije je ostati kući jbt
E nek' ste nam rekli...oni ovo ne citaju, samo mi 'potencijalne zrtve'🙄
Repetiram dedin CZ M57 i rahat sam.
Istoj ovoj policiji bi puno bolje bilo da malo vise nadzoci po kvartovima i mahalama a malo manje sjedeljki po coskovima i ljetnim bastama.Isto tako bi dobro bila setnja i nadzocnost u civilkama.
Provozajte se malo kroz naseelja umjesto da parkirate pred pekaru ili kadionicu
kod nas u swedskoj, tačnije u mëlmu nema provalnika, u dijelu grada gdje žive šwedi
Upali svjetlo nek misle da ima neko. 😎
Alarm se upali i zviždi, a vi dođete za 45 minuta, ali nisu loši savjeti
Samo kačite po FB svaku sekundu provedenu na odmoru i ne brinite.
Vrlo jednostavno se osiguratiPar programiranih utičnica..sad imaju i sa datumima,,naštimaš paljenje svjetala TV na različite vremenske periode......i dok n eko to sve protabiri eto te kuči.A može i sa starim kasetofonom i beskonašnom tarkom i senzoromUhvati za šteku a ono otamoSTAN JE MINIRAN ULAZUŠ NA SVOJU ODGOVORNOST........Treba samo mallo inicijative u mašte sve se može i minirati al je zabtranjeno..šteta.
sve se nema a vrata se zakljucavaju.
MAK blindo vrata Proizvodnja i prodaja blindo vrata. 063 035 552 Hrasnica Begluk 32 PROTUPROVALNA PROTIVPROVALNA BLINDO SIGURNOSNA (750 KM) Vise informacija na linku ispod https://www.olx.ba/r/29354256/1792729
Nema blindo za 750km. To nogom obijes :D
Savjet sarajevskoj policiji: Hvatajte i zatvarajte kriminalce!
Obavezno da objavite na fejsu gdje ste u svakom momentu. Tako da lopovi znaju koliko imaju vremena dok se ne vratite sa odmora.
neki dan text kako ste uhljebili jos krdo murijaša, a nas, koji vam dajemo platu, savjetujete kako da se sami branimo